Alina Chivulescu este din ce în ce mai schimbată! Operațiile estetice și-au spus cuvântul

Maria Cristina   
în Stiri mondene
15/10/2018, 19:56
Alina Chivulescu este din ce în ce mai schimbată! Operațiile estetice și-au spus cuvântul GALERIE FOTO

Alina Chivulescu este din ce în ce mai schimbată. Actrița este aproape de nerecunoscut, iar acest lucru ne face să ne gândim la un singur lucru: operații estetice. Ei bine, Alina Chivulescu – alias Bella din serialul de televiziune „La Bloc” – pare un alt om dacă ne luăm după fotografiile mai vechi ale acesteia.

Actrița din „Fructul Oprit” a mărturisit, în urmă cu un an, că nu este împotriva intervențiilor chirurgicale estetice, iar atunci când va simți nevoia, va apela cu toată încrederea, însă nu va mărturisi niciodată acest lucru.

Alina Chivulescu, de nerecunoscut

Operațiile de înfrumusețare sunt un fenomen global la care multe doamne și domnișoare apelează  și de care nici Alina Chivulescu nu este străină.

„Dacă o să am bani să îmi fac vreo operație estetică și voi simți că este cazul, voi face acest lucru, însă nu voi spune nimănui. Am să zic că așa m-am păstrat eu”, declara Alina Chivulescu.

Alina Chivulescu
Alina Chivulescu pare că a apelat la „bisturiul magic” al chirurgului plastician

Operațiile estetice, un fenomen global

Tot mai multe vedete din showbiz-ul autohtot apelează la serviciile medicilor plasticieni, însă foarte multe dintre acestea au exagerat și au abuzat de serviciile lor. Cele mai multe nu sunt conștiente de felul în care au ajuns să arate și nu recunosc că au o „dependență”, deoarece aici intervine o problemă a sistemului vegetativ.

Medicul îi retușează micile imperfecțiuni, iar pacienta se declară mulțumită pe moment, însă aceasta revine în scurt timp pentru a „corecta” retușul. Și tot așa până când se transformă într-un monstru hidos.

Exemple de astfel de femei – ba chiar celebre – care au exagerat și s-au mutilat sunt multe. Vedetele internaționale, dar și vedete din România au exagerat cu operațiile estetice și s-au transformat din „frumoase”, în „bestii”. Chirurgia plastică nu are bariere. Chiar dacă înițial această ramură a medicinei era folosită (în principal) pentru reconstrucții și probleme grave ale pacienților, astăzi, chirurgul plastician face parte dintr-o industrie care continuă să prospere.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×