Alina Chivulescu, dezvăluiri despre căsnicia cu Dan Chişu: “Nu am primit niciodată declaraţii de dragoste”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
29/12/2019, 13:28
Alina Chivulescu, dezvăluiri despre căsnicia cu Dan Chişu: “Nu am primit niciodată declaraţii de dragoste”
Alina Chivulescu, dezvăluiri despre căsnicia cu Dan Chişu. Sursa foto: b1.ro

Actriţa Alina Chivulescu este foarte cunoscută publicului din România, mai ales după ce a dat viaţă personajului Bela, din serialul ”La Bloc”, difuzat de Pro Tv. A fost distribuită în numeroase roluri și o puteți vedea încă la teatru, unde joacă roluri foarte interesante.

Alina Chivulescu, dezvăluiri despre căsnicia cu Dan Chişu

În serialul ”La Bloc”, era soția lui Nelu Curcă, jucat de actorul Mihai Coadă, dar în viața reală frumoasa actriță este căsătorită cu Dan Chișu. Recent, actrița a vorbit puțin despre viața personală, lucru foarte rar pentru ea, deoarece îi place să-și țină viața departe de public.

Așadar pe cât de dezinvoltă este pe scenă, pe atât de secretoasă este în ceea ce privește viața pe care o duce alături de Dan Chișu. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au luat parte doar câțiva prieteni de suflet.

”N-am primit declarații de dragoste niciodată”

Alina Chivulescu a ”dat din casă” câteva detalii. Întrebată cum a fost primul an de căsnicie, Alina a răspuns scurt şi la obiect, fiind foarte sigură pe sentimentele ei. „Ceea ce mi se pare mișto la ce m-ai întrebat e că nu s-a schimbat absolut nimic. Acesta e, deci, un câștig al nostru, faptul că suntem la fel, Doamne ajută!”, a declarat actriţa pentru viva.ro.

Actrița a vorbit și despre declarațiile de dragoste primite de la fanii săi. ”Simt nevoia să-l introduc și pe Dan în acest răspuns. Ar fi atât de multe de spus despre el, pe care nu le-aș putea spune în cuvinte așa cum le simt, încât mă rezum la un „mulțumesc! pe care i-l spun aici. Ca să mă întorc la întrebare, n-am primit declarații de dragoste niciodată sau le-am perceput ca pe o formă de admirație, orice actor are parte de asta”, a completat ea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×