Alina Ceușan muncește mai mult de când stă în izolare: ”Am tot timpul din lume”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
08/04/2020, 14:03
Alina Ceușan muncește mai mult de când stă în izolare: ”Am tot timpul din lume”
Alina Ceușan muncește mai mult de când stă în izolare: ”Am tot timpul din lume”. Sursa foto: Instagram.com

Alina Ceușan, una dintre cele mai urmărite și apreciate bloggerițe de la noi, nu se plânge că duce lipsă de activități de când stă în izolare, ba dimpotrivă mărturisește că muncește mai mult ca niciodată. Concurenta de la „Asia Express” le-a povestit fanilor cum arată viața ei de când stă acasă.

Bloggerița Alina Ceușan lucrează mai mult de când sta acasă din cauza COVID-19

Blondina respectă măsurile impuse de autorități în ceea ce privește pandemia de coronavirus și stă numai în casă. Alina Ceușan a mărturisit că nu se plictisește deloc, ci chiar are activități din plin. Vedeta a precizat că perioada aceasta muncește mai mult ca niciodată, dar nu se plânge de acest lucru.

„Chiar am făcut un vlog despre asta pe YouTube, îi invit pe cititori să-l urmărească atunci când au juma de oră liberă la cafea… sport, muncă – multă muncă. 

Eu simt că muncesc mai mult ca de obicei, pentru că am tot timpul din lume acum să creez, să editez, să stau pe research, să filmez… și am multe idei noi, parcă”, a mărturisit concurenta din show-ul „Asia Express” pentru libertatea.ro.

Care sunt activitățile vedetei de când își petrece timpul numai în casă

Alina Ceușan a povestit că printre ședințe și activități legate de muncă încearcă să-și facă timp și pentru ea. Bloggerița a declarat că urmărește cu drag peripețiile prin care a trecut cu prietena sa Carmen Grebenișan la „Asia Express”, dar își face timp și pentru lectură.

„Skype-uri, pentru emisiuni și ședinte de business… seara, Asia Express. Seara, înainte de culcare, și dimineața la cafea – citesc reviste, cărți, ce-mi pică-n mână…

Încerc să citesc cât pot de mult, mai ales în weekend. Stăm pe terasă… activitate de stat acasă”, a mai povestit Alina Ceușan, potrivit sursei menționate.

Alina Ceușan, concurentă la Asia Express alături de buna sa prietenă Carmen Grebenișan

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan pe lângă faptul că sunt prietene, formează și una dintre cele mai îndrăgite echipe din competiția „Asia Express” difuzată la Antena 1. Blondinele au demonstrat că sunt extrem de competitive și mulți dintre fanii lor sunt convinși că vor câștiga marele premiu de 30.000 de euro.

Cele două vedete nu au renunțat la ritualurile de înfrumusețare nici pe Drumul Comorilor din „Asia Express”. La un moment dat blondinele au descoperit puterea uleiului de cocos pe care l-au cerut de foarte multe ori de la localnici.

Când ne-am făcut bagajul am renunțat la multe produse pe care noi le folosim în mod curent pentru că nu e simplu să alergi săptămâni la rând cu casa în spate. În mintea noastră ne gândeam că o să găsim câte un avocado, câte un mango, fructe din care să ne facem niște măşti naturale.

Nu a fost cazul, așa că ne-am descurcat cu ce am primit. Umblăm cu sticla de ulei după noi și de câte ori ajungem la o cazare îi rugăm să ne facă un refill”, a declarat Alina Ceușan, informează dcnews.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×