Alina Ceușan, însărcinată în 6 luni. Prima fotografie cu bebelușul

Dan Suta   
în Stiri mondene
11/05/2020, 07:49
Alina Ceușan, însărcinată în 6 luni. Prima fotografie cu bebelușul
Alina Ceușan a confirmat zvonurile apărute în februarie: este însărcinată! Sursa foto: Instagram

Vloggerița Alina Ceușan a dat vestea cea mare: este însărcinată și se află deja în cea de-a șasea lună! Fosta concurentă de la Asia Express, care i-a încântat pe telespectatori în aventura ei din Taiwan și Filipine împreună cu Carmen Grebenișan a postat prima imagine de la ecografie cu bebelușul pe care îl poartă în burtică!

Alina Ceușan, însărcinată în 6 luni

Vedeta a postat un videoclip emoționant în care a rezumat pe scurt povestea ei de iubire cu partenerul alături de care va începe un nou rol în viață, cel de mămică.

Clipul de pe Instagram publicat în noapte a strâns peste 207.000 de vizualizări în doar câteva ore, iar printre fanii care au felicitat-o pentru minunata veste pe care a dat-o s-au numărat și câteva dive ale showbiz-ului, printre care Adelina Pestrițu, care îi este și foarte bună prietenă, de altfel.

„Nu mai este nevoie de alte cuvinte. Pentru a descrie sentimentele, click pe video”, a scris Alina Ceușan pe Instagram.

Cine este iubitul vloggeriței din Cluj. Se știu de 7 ani

Veștile despre sarcina Alinei au circulat în spațiul public încă din luna februarie, însă nici ea și nici iubitul ei, Raul, nu au vrut să confirme până la data de 10 mai.

Alina Ceușan este căsătorită de anul trecut cu Raul Tișa, unul dintre cei mai cunoscuți frizeri din Cluj Napoca și se pare că blondina este foarte bine primită de familia hairstylist-ului, căci părinții acestuia își doresc nespus de mult un nepoțel.

Alina și Raul nu au dat deocamdată detalii despre copilașul lor, deci sexul bebelușului rămâne un mister probabil până în ziua în care vedeta va naște.

Raul și Ceușanca sunt împreună de mai bine de 7 ani, însă au decis să facă pasul cel mare, în fața altarului, abia în vara lui 2019.

alina ceușan
Imaginea postată de Alina Ceușan cu bebelușul ei, pe Instastory
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×