Alicia din Casa de papel, total diferită în realitate. Najwa Nimri, așa cum n-ai văzut-o niciodată – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
27/04/2020, 16:43
Alicia din Casa de papel, total diferită în realitate. Najwa Nimri, așa cum n-ai văzut-o niciodată – Foto
Alicia din Casa de Papel, o femeie de zile mari în viața de zi cu zi. Sursa foto: Youtube

Alicia din Casa de papel este unul din cele mai fascinante personaje ale producției spaniole de pe Netflix care a cucerit întreaga lume.

Alicia din Casa de papel, cu totul diferită în realitate

Cei care urmăresc serialul s-au obișnuit cu imaginea doamnei Sierra, jucată de actrița Najwa Nimri, însă, în viața de zi cu zi, artista este cu totul diferită, ba chiar are și un alt look.

Personajul pe care îl joacă Najwa este detestat și apreciat deopotrivă. Nu are scrupule, este nemiloasă și intuiește aproape de fiecare dată mișcările pe care urmează să le facă El Profesor.

În viața reală, Najwa este o persoană extrem de caldă, carismatică și nu ar omorî nici măcar o muscă.

Actrița era cunoscută în Spania înainte de apariția în sezonul al treilea al serialului-fenomen. Nimri fusese nominalizată la Oscarurile din Peninsula Iberică, Premiile Goya sau Los Goya cum spun spaniolii la categoria „Cea mai bună actriță” pentru rolul jucat în pelicula „Quien te cantara”.

Najwa are 48 de ani și e divorțată

Najwa este destul de dezinvoltă și pozează adesea în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare. Este extrem de activă mai ales pe Instagram, acolo unde postează fotografii cu ea care nu lasă loc imaginației de cele mai multe ori.

Femeia este în realitate divorțată și este mama unui băiat aflat la vârsta adolescenței. Puțini știu, de pildă, un alt secret al Najwei.

Artista în vârstă de 48 de ani nu este doar o actriță de succes, ci și o cântăreață, deținând o trupă pop-dance cu care mai cutreieră uneori pe la diferite evenimente prin Spania.

Vă prezentăm, mai jos, câteva imagini cu actrița care o interpretează pe Alicia Sierra în Casa de papel ca să vă dați seama cât de diferită este în spatele camerelor de luat vederi.  Când obiectivul se oprește, Alicia dispare și se naște Najwa, o femeie rebelă care nu se plictisește niciodată din a-i surprinde pe cei din jur.

Alicia Casa de papel
Imagini cu actrița Najwa Nimri. Foto: Instagram. Colaj realizat de Fanatik

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×