Alianța Anti-Dragnea propune obligarea Guvernului să aplice mărirea pensiilor de la 1 ianuarie 2019

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
07/12/2018, 10:52
Alianța Anti-Dragnea propune obligarea Guvernului să aplice mărirea pensiilor de la 1 ianuarie 2019 GALERIE FOTO
AAD cere Guvernului mărirea pensiilor de la 1 ianuarie 2018. Victor Ponta, alături de Liviu Dragnea

Victor Ponta a lansat un apel printr-un mesaj postat în această dimineaţă pe pagina sa de Facebook în care propune ca Guvernul să fie obligat să aplice mărirea pensiilor de la 1 ianuarie 2019! Coaliţia lui Ponta, denumită de acesta în mod sugestiv, „Alianţa Anti-Dragnea AAD”, vrea să ajute pensionarii.

Redăm intregral mesajul lui Victor Ponta, prin care cere ca Guvernul să mărească pensiile începând cu pima zi a anului viitor: „Proiectul Legii Pensiilor a ajuns la Camera Deputaţilor spre dezbatere şi aprobare ( la Senat a trecut deja nefiind acceptată nicio modificare )! AAD ( Alianta Anti Dragnea) s-a format ad-hoc în Camera Deputaţilor din: reprezentanţii PRO România, deputaţi PSD şi de la Minorităţi care însă nu sunt de acord cu abuzurile lui Dragnea şi din deputaţii Partidelor de Opoziţie!

AAD cere Guvernului mărirea pensiilor de la 1 ianuarie 2018

AAD poate acum să obţina un mare succes pentru toţi pensionarii în lupta cu Guvernul actual. În acest scop, Deputatii PRO România au depus un amendament esenţial: toate prevederile legii privind măririle de pensii trebuie să intre în vigoare la 1 Ianuarie 2019!

1. Dacă există bani la Buget pentru măririle promise de Guvern atunci trebuie daţi imediat – părinţii şi bunicii noştri au dreptul să primească imediat pensii mai mari care să compenseze inflaţia şi cresterile uriaşe de preţuri.

2. Dacă nu există bani în Buget în 2019 atunci cu siguranţă nu au cum să existe nici în 2021 (cum au promis după alegeri) / nu trebuie să acceptăm ca părinţii şi bunicii noştri să fie minţiţi şi manipulaţi de o gaşcă de hoţi ticăloşi.”

Proiectul lui Victor POnta
Proiectul lui Victor POnta

„3. Mâine Guvernul va da o Ordonanţa de Urgenţă prin care amană intrarea în vigoare a tuturor măririlor şi beneficiilor acordate prin legi adoptate în 2017 şi în 2018! Dacă vor să adopte şi legea pensiilor “pe hârtie” doar ca să mintă oamenii şi să îi amâne intrarea în vigoare deputaţii AAD trebuie să se opună!

În Camera Deputaţilor s-a format AAD = “Alianţa Anti Dragnea” formată din ProRomânia, deputaţi PSD, Minorităţi şi cei ai Partidelor de Opoziţie / AAD a declanşat încă de miercuri un proces de însănătoşire a Parlamentului prin schimbarea din funcţie a lui Dragnea şi a acoliţilor săi .

Acum AAD are posibilitatea să facă ceva concret (nu doar critică şi luptă politică): să adopte la Legea Pensiilor acest amendament care să sprijine toţi pensionarii din România şi să demaşte minciunile îngrozitoare ale Guvernului Dragnea – Dăncilă! Vă rog să fiţi alături de noi în aceasta bătălie”, se arată în mesajul postat de Victor Ponta.

Rămâne de văzut în ce măsură va reuşi Victor Ponta să crească pensiile de la 1 ianuarie 2019.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×