Alexandru Cumpănașu a redevenit președinte al CNMR! Alexandra Măceșanu a devenit Ambasador pentru Curaj al coaliției

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
25/11/2019, 18:47
Alexandru Cumpănașu a redevenit președinte al CNMR! Alexandra Măceșanu a devenit Ambasador pentru Curaj al coaliției GALERIE FOTO
Alexandru Cumpănașu a candidat la alegerile prezidențiale. Sursa foto - facebook

Alexandru Cumpănașu a redevenit președinte al CNMR după ce a încetat suspendarea din perioada campaniei electorale. Fostul candidat la alegerile prezidențiale s-a autosuspendat din această funcție imediat cum a început campania.  „Am decis să îmi reiau funcția de Președinte al CNMR din care m-am suspendat din proprie inițiativă odată cu începerea campaniei electorale.

Alexandru Cumpănașu a redevenit președinte al CNMR!

În acest moment, proiectul CNMR, început acum 5 ani, va continua în forță cu acele persoane și organizații ce își vor dori cu adevărat să își reprezinte membrii și țara în eforturile noastre de a moderniza România.

Am comis greșeala de-a lungul timpului de accepta alături multe organizații și persoane ce au figurat cu numele și care din păcate și-au uitat menirea, inclusiv reprezentarea propriilor membri pentru interesele persoanele. Nu voi repeta această greșeală, urmând a avea o organizație suplă, dar hotărâtă.

Alexandra Măceșanu a devenit Ambasador pentru Curaj al coaliției

Domenii importante precum educație, sănătate, transporturi, economie, dezvoltare regională au nevoie să fie monitorizate și împreună sa producem schimbări pentru o Românie mai bună. Nu voi înceta nici în calitate de Președinte al CNMR să lupt împotriva abuzurilor statului român în raport cu proprii cetățeni

O voi căuta pe Alexandra și adevărul despre ce s-a întâmplat până la capăt, cu atât mai mult cu cât astăzi se împlinesc 4 luni de când aceasta a dispărut și toți cei care trebuiau să își facă datoria se află în libertate. Am decis ca Alexandra Măceșanu să devină Ambasador pentru Curaj al CNMR.” a declarat Alexandru Cumpănașu, președintele CNMR.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×