Alexandru Cumpănașu, mesaj după rezultatul alegerilor: ”Am evitat un mare accident pentru România”

Alexa Serdan   
în Alegeri Prezidențiale 2019
25/11/2019, 09:48
Alexandru Cumpănașu, mesaj după rezultatul alegerilor: ”Am evitat un mare accident pentru România”
Alexandru Cumpănașu spune adio umilinței și candidatului PSD. Sursa foto: romaniatv.net

Alexandru Cumpănașu, fostul candidat la alegerile prezidențiale, a scris un mesaj dur pe rețelele de socializare după ce a fost afișat rezultatul. Unchiul Alecandrei Măceșanu spune că a evitat un mare acident pentru România prin votul său și totodată, îi spune „Adio” Vioricăi Dăncilă.

Alexandru Cumpănașu: „Adio analfabetismului și clientelei certate cu limba română”

Alexandru Cumpănașu a intrat în atenția publică după ce nepoata sa, Alexandra Măceșanu, a fost răpită și ucisă de mecanicul din Caracal Gheorghe Dincă. Acesta a fost și motivul pentru care Cumpănașu și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale. Însă scorul său a fost unul rușinos obținând doar 1% din voturile alegătorilor. Unchiul adolescentei de 15 ani a scris un mesaj dur pe rețelele de socializare după ce s-au aflat rezultatele alegerilor de duminică, 24 noiembrie.

Fostul candidat la alegerile prezidențiale în primul tur îi spune adio candidatului PSD, umilinței, analfabetismului și răutății mascate. Alexandru Cumpănașu este convins că a reușit să evite un mare accident pentru țara noastră prin neprezentarea la vot și prin alegerea lui Klaus Iohannis. „Adio Dăncilă! UMILIREA ESTE MAXIMĂ! Adio analfabetismului și clientelei certate cu limba română în funcții publice. Sper ca actualul guvern să nu repete greșeala promovării prostiei, incompetenței și răutății mascate. Femeia care a dat ORDINUL execuției mele și a familiei mele devine istorie!!! Cumpănașii au stat acasă, nu așa cum spuneau tutarii lui Dăncilă că vor merge să o voteze pe ea. Unitatea în jurul unei cauze pentru NOI nu o va rupe nimeni niciodată”, a scris unchiul Alexandrei Măceșanu pe contul de Facebook.

Fostul candidat la prezidențiale așteaptă oameni capabili de la PNL

„Nu ne-am schimbat principiile sau valorile sub presiunea manipulării dictate de unii sociologi sau analiați plătiți de Dăncilă. Cu atât mai mult cu cât clanurile interlope au fost protejate în ultimii ani de Dăncilă și apropiații săi și ai lui Dragnea. Pentru răul făcut Cumpănșilor-Spartani în curând va urma Marea Demascare!!!!. La fel și monitorizarea Guvernului Orban și Președintelui Iohannis. Însă AZI, PSD (umilit ca niciodată în istorie) trebuie să își caute un alt drum, alți lideri, din interior sau din afară. Și slavă Domnului au destui capabili. Le urez un nou capitol prin promovarea de oameni competenți, nu cum a făcut Dragnea în ultimii ani. În același timp, cer PNL același lucru (transparență și compentență) și să pună în practică ceea ce au promis în campanie pentru români. NOI-SPARTANII suntem constanți și creștem. Suntem uniți și puternici. Și dacă va trebui o vom demonstra. Voi veni în curând cu probe ale presiunii lui Dăncilă și apropiaților săi asupra unor funcționari publici care să declare împotriva mea orice în mijlocul campaniei electorale. Din fericire, mai există și funcționari corecți. Teroarea la care au fost supuși și nu au cedat va uimi România”, a mai scris Alexandru Cumpănașu.

„ADIO personaj toxic și conjuctural al istoriei României. Felicitări câștigătorului chiar dacă NOI nu am fost la vot. Este un minim semn de politețe și diplomație. Asta nu ne va opri din demascarea sistemului putred care ne lasă copiii să moară, să fie răpiți, violați, traficați. Pentri NOI, Cumpănașii începe o etapă importantă în istoria României. Ne-am pus amprenta asupra societății și vom demonstra că principiile noastre nu sunt conjucturale, ci valabile pentru întreaga societate. Ne vom alia cu oricine le va susține, dar nu ne vom ceda un moment independența și convigerile. La nivel local, parlamentar sau guvernamental vom accepta dialog pentru promovarea principiilor noastre cu toate partidele politice. Și vom lupta pentru fiecare Cumpănaș sau român abuzat de statul român! Noapte bună SPARTANII mei, noapte bună dragi români. Mă bucur că am evitat un mare accident pentru viitorul României”, a încheiat fostul candidat la prezidențiale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×