Alexandru Arșinel se retrage! Actorul a anunțat care va fi ultima zi la Teatrul de Revistă

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
21/12/2018, 20:16
Alexandru Arșinel se retrage! Actorul a anunțat care va fi ultima zi la Teatrul de Revistă
Alexandru Arșinel a anunțat că se va retrage și a stabilit și care va fi ultima zi a madatului său la Teatru

Alexandru Arșinel a anunțat că se va retrage și a stabilit și care va fi ultima zi a madatului său la Teatrul de Revistă ”Constatin Tănase”, acolo unde ocupă funcția de director. Conform spuselor unuia dintre angajați, celebrul actor va mai veni doar pe 3 ianuarie, dat fiind faptul că a dorit să înceapă anul la Teatru, chiar dacă aceea va fi și ultima zi acolo.

„Alexandru Arşinel va mai veni, în ultima lui zi, la Teatru, pe 3 ianuarie. A vrut să înceapă anul la Teatru, chiar dacă va fi şi ultima lui zi aici”, a spus unul dintre angajați, potrivit wowobiz.ro.

Alexandru Arșinel se retrage! Ultima lui zi la Teatrul de Revistă va fi pe 3 ianuarie

Mai mult, acesta a precizat și că Alexandru Arșinel va avea parte de pe o petrecere de adio, unde va discuta cu cei dragi și va împărtăși cu aceștia planurile de viitor. ”Probabil va fi o petrecere de adio, va discuta cu cei dragi lui de acolo, şi va anunţa ce va face, mai departe, cu viaţa lui”, a completat o sursă din interiorul Teatrului pe care îl conduce longevivul actor.

Alexandru Arșinel se retrage! Actorul a anunțat care va fi ultima zi la Teatru de Revistă
Conform spuselor unuia dintre angajați, celebrul actor va mai veni doar pe 3 ianuarie, dat fiind faptul că a dorit să înceapă anul la Teatru

Acesta a adăugat și că Alexandru Arșinel mai dorește să joace pe scenă, însă starea de sănătate nu i-ar permite acest lucru. În cele din urmă, actorul va mai veni în locul lui de suflet doar pentru a-și vedea amicii.

Alexandru Arșinel se retrage! Actorul a anunțat care va fi ultima zi la Teatru de Revistă
Alexandru Arșinel va avea parte de pe o petrecere de adio, unde va discuta cu cei dragi și va împărtăși cu aceștia planurile de viitor

” Deşi, din ce înţeleg, el ar mai vrea să joace în piese de teatru, starea lui de sănătate nu i-o mai permite, aşa că, probabil, va mai ajunge la Teatrul de Revistă doar câd va vrea să îşi viziteze amici”, a mai spus angajatul Teatrului de Revistă. De menționat este că locul lui Alexandru Arșinel va fi preluat, ca interimar cel puțin, de Vasile Muraru, care e acum dorectorul artistic al Teatrului de Revistă ”Constatin Tănase”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×