Alexandru Arșinel, în pericol din cauza coronavirusului. Ce mărturisiri a făcut actorul bolnav de diabet

Dan Suta   
în Stiri mondene
07/04/2020, 16:18
Alexandru Arșinel, în pericol din cauza coronavirusului. Ce mărturisiri a făcut actorul bolnav de diabet
Alexandru Arșinel a luat în serios cerințele autorităților. Artistul suferă de diabet. Sursa foto: captură Youtube

Alexandru Arșinel este în pericol din cauza coronavirusului, motiv pentru care se ferește cât poate de orice contact cu oamenii, chiar și cu membrii familiei, dar și de ieșiri.

Alexandru Arșinel, speriat de coronavirus

Actorul în vârstă de 81 de ani suferă de diabet, una din afecțiunile care a cântărit cel mai mult în cazul pacienților care au murit de coronavirus.

În casa fostului partener de scenă al regretatei Stela Popescu nu mai intră nimeni de ceva vreme, iar cumpărăturile îi sunt livrate în fața ușii, fără un minim contact.

Actorul a povestit pentru ziarul Click ce face în perioada de carantină. Iese afară doar o dată pe săptămână și atunci doar pentru a face aprovizionarea cu toate produsele care rezistă mai mult timp în casă.

„Să stai în casă, în vremurile astea, chiar nu mai e o copilărie, ci un lucru pe care trebuie să îl iei în serios, pentru că viaţa e foarte importantă acum, atât cât o avem”, a declarat Arșinel.

Din când în când trece pe la Teatrul de Revistă

Artistul a mai mărturisit că îi lipsește foarte mult scena și interacțiunea cu oamenii, dar are norocul să stea alături de soția lui, care este ca un înger păzitor pentru el.

Din când în când, actorul mai trece și pe la Teatrul de Revistă, despre care spune că e ca a doua casă pentru el.

„Ies o dată pe săptămână din casă şi merg la a doua mea casă, pentru că aşa pot să-i spun Teatrului de Revistă, unde activăm de 50 de ani. Chiar sâmbăta asta am fost, fac cu schimbul cu Vasile Muraru.

Când poate el, merge el, când pot eu, mă deplasez eu. Nu e mare lucru de făcut, dar mai sunt oameni care au grijă de una, alta pe acolo, mici chestii tehnice ca să zic aşa. Nu sunt esenţiale, dar e vorba de ataşament. E ca şi cum ar trebui să uzi o floare”, a încheiat actorul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×