Dragoș Moștenescu, în carantină în Anglia. Actorul are propriul serial online – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/04/2020, 17:38
Dragoș Moștenescu, în carantină în Anglia. Actorul are propriul serial online – Video
Dragoș Moștenescu trăiește de mai bine de trei ani în Anglia. Sursa foto: captură Youtube

Dragoș Moștenescu, celebru pentru rolul jucat în urmă cu  mai mulți ani în serialul „La Bloc”, difuzat de PRO TV, petrece carantina departe de meleagurile românești, mai exact în Anglia, acolo unde s-a stabilit cu toată familia în urmă cu trei ani.

Dragoș Moștenescu are propriul serial pe Youtube

Pentru că oamenii deștepți nu se plictisesc, având în vedere că toate spectacolele sale s-au anulat, actorului i-a venit ideea să își facă propriul serial online. De fapt, este un serial care implică întreaga familie: „The MOS” (Moșteneștii).

Bărbatul a povestit într-un interviu pentru ziarul Click cum petrece această perioadă de izolare pentru întreaga breaslă din care face parte și spune că este bucuros să aibă familia aproape.

„Serialul va fi doar în engleză”

Întrebat despre cum i-a venit ideea serialului, acesta a spus: „Nu trebuie să fii genial ca să îţi vină ideea, când stai în casă ca toţi ceilalţi şi nu poţi să produci decât pentru online. Este o mini serie numită “THE MOs (Moşteneştii)” despre o familie mare – a mea – ce trăieşte cu toţi membrii ei în casă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Tema nu e neapărat legată de situaţia dramatică de acum, dar speculează conjuncturile”.

Serialul nu este în limba română, ci în engleză, însă românii nu vor avea o problemă cu asta, căci suntem printre popoarele care vorbesc cel mai bine această limbă.

„Da, va fi doar în engleză pentru că unul dintre lucrurile cheie pentru ca produsul să aibă succes dincolo de graniţele limbii materne este să fie produs într-o limbă de circulaţie internaţională”, a completat actorul.

„Din păcate, nu am mai vorbit cu nimeni din ţară, dar vestea că “fetele mele” din serial sunt din nou însărcinate “la unison” m-a bucurat nespus! Sper să avem ocazia să ne vedem cât de curând şi să depănăm amintiri despre “La Bloc”. Revenind la online, cititorii pot găsi seria “THE MOs” pe canalul meu de YouTube Dragoş Moştenescu”, a adăugat acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×