Alexandru Arșinel, ajutat de copii și de o vedetă cunoscută: „Mi-a plăcut foarte mult gestul ei”

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/04/2020, 16:25
Alexandru Arșinel, ajutat de copii și de o vedetă cunoscută: „Mi-a plăcut foarte mult gestul ei”
Alexandru Arșinel, ajutat de copii și de o vedetă cunoscută. Sursa foto: captură Kanal D

Marele actor Alexandru Arșinel nu a mai ieșit din casă de când s-a instaurat starea de urgență în România. Artistul în vârstă de 80 de ani respectă toate regulile impuse de autorități, iar cei care îl ajută în perioada asta grea sunt cei doi băieți ai săi, Bogdan și Cristi.

Alexandru Arșinel ar fi petrecut Paștele la munte, acolo unde se va duce după carantină

Fostul partener de scenă al Stelei Popescu a mărturisit la Teo Show că după ce se va încheia perioada de carantină va vrea să se întoarcă la locul unde este cu adevărat liniștit, la munte.

An de an, de Paște, actorul petrecea alături de prietenii de familie la munte, însă acum lucrurile s-au schimbat.

„Mi-e tare dor de munte. Mi-e dor să stăm la o pască, la o felie de cozonac. Nea Vasilică mă așteaptă să îmi dea pentru toată familia cozonac, dar nu are același gust pe care îl are când e mâncat acolo, cu prietenii, la munte”, a spus Arșinel la Teo Show.

Adina Alberts s-a preocupat de starea actorului

Artistul suferă de diabet, motiv pentru care nu își riscă deloc sănătatea, diabetul fiind una dintre comorbiditățile cele mai des întâlnite la pacienții care au murit de coronavirus.

Cei care au grijă de el sunt băieții săi, Cristian și Bogdan, însă nu sunt singurii. Legendarul actor a spus că într-o zi a avut parte de o surpriză cu totul neașteptată de la o persoană extrem de cunoscută, mai exact, de la soția afaceristului Viorel Cataramă.

„Copiii mă ajută tot timpul, când vine Bogdan, când vine Cristian. M-am trezit la poartă cu doamna Adina Alberts. M-a întrebat de ce am nevoie, medicamente, fructe, carne… Mi-a adus niște fructe, dar mi-a plăcut foarte mult gestul ei total dezinteresat și atașator așa. M-am simțit că nu m-a uitat lumea și că mai vine cineva”, a completat actorul.

Arșinel a vorbit puțin și despre situația în care se află mulți artiști intrați în șomaj tehnic: „Actorii care sunt folosiți mai des în spectacole sunt invidiați, spre satisfacția celor care așteaptă chiar și un an pentru un contract. Ce se întâmplă? Nu poți să-ți câștigi pâinea cea de toate zilele… ”

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×