Alexandra Becali, apariție spectaculoasă la nunta surorii sale. S-a îmbrăcat într-o rochie cu motive tradiționale machedonești – FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
12/10/2019, 16:44
Alexandra Becali, apariție spectaculoasă la nunta surorii sale. S-a îmbrăcat într-o rochie cu motive tradiționale machedonești – FOTO
Zi de mare fast în viața familiei Becali. Sursa foto: observator.tv/ spynews.ro

Alexandra Becali, sora Teodorei, s-a îmbrăcat într-o rochie spectaculoasă, una cu motive tradiționale machedonești. Fata lui Becali a postat o imagine în care apare alături de tatăl ei, în secțiunea de Instastory de pe Instagram.

Alexandra Becali, într-o rochie spectaculoasă

Alexandra o rochie gri-albăstruie cu un brâu cu flori, cel mai probabil specific machedonesc. Sora Theodorei și-a prâns părul în coc și a lăsat în față câteva șuvițe ondulate, coafura potrivindu-se perfect rochiei cu mâneci voalate. Fata lui Becali ține în mână un clutch gri, în fotografia pe care a postat-o pe rețeaua de socializare.

Cununia religioasă a Teodorei Becali are loc la Biserica Sfântului Spiridon cel Nou, iar petrecerea va începe la ora 20:00 la Palatul Snagov, unde sunt așteptați 700 de persoane. La nuntă vor participa o serie de personalități cunoscute printre care Stere Halep, George Hagi, Mirel Rădoi, Gabi Firea și Florentin Pandele, Valentina Pelinel, Adriean Videanu, Viorel Hrebenciuc și Mitică Dragomir, printre alții.

alexandra becali
Alexandra Becali, apariție uluitoare la nunta surorii sale. Sursa foto: Instagram Alexandra Becali

Costumul lui Becali, făcut de Alexandru Ciucu

Familia Becali l-a contactat pe unul dintre cei mai apreciați designeri, Alexandru Ciucu, cel care colaborează și cu Casa Regală a României. „Mă ocup de vestimentația domnului Becali de peste opt ani și sunt mândru de acest lucru pentru că este unul dintre clienții care știu cel mai bine să pună în valoare ținutele pe care le creăm”, a declarat Ciucu, scrie digisport.ro.

„Pentru ziua nunții fiicei sale, Theodora, George Becali a ales să comande un costum cu revere din mătase dintr-o țesătură specială: negru mat cu dungă mov închis, cu un discret efect de strălucire. Vesta, din același material, este la două rânduri, cu șase nasturi, același model pe care îl poartă de obicei”, a mai spus designerul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×