Alexandra Becali a publicat imagini neștiute cu tatăl său! Gigi Becali, aproape să izbucnească în plâns

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
07/01/2020, 09:02
Alexandra Becali a publicat imagini neștiute cu tatăl său! Gigi Becali, aproape să izbucnească în plâns GALERIE FOTO
Alexandra Becali a publicat imagini neștiute cu tatăl său. Sursa foto: Realitatea.net

Un set de fotografii în care apare Gigi Becali a fost făcut public pe o rețea de socializare chiar de către fiica sa cea mijlocie, Alexandra! În fotografiile respective, Gigi Becali apare alături chiar de Alexandra Becali, dar și de soția lui.

Alexandra Becali a publicat imagini neștiute cu tatăl său

Imaginile mai că l-au făcut să plângă pe Gigi Becali, deoarece în două dintre acestea se vede fericirea din ochii Alexandrei Becali atunci când își ia în brațe tatăl.

Gigi Becali își îmbrățișează fiica mijlocie într-una din poze și chiar o ridică de la pământ, la fel cum o făcea când ea era mică și se juca împreună cu celelalte două surori ale sale.

Alexandra Becali este fiica mijlocie a lui Gigi Becali

Gigi Becali și Luminița s-au căsătorit în anul 1994 și au trei fete. Teodora (24 de ani) este fiica cea mare a lui Gigi Becali, cea care s-a căsătorit cu Mihai Mincu, eveniment foarte mediatizat. Teodora este urmată de Alexandra (23 de ani), cea care a publicat imaginile în care apare alături de erou său, iar cea mai mică este Cristina, cea care a împlinit recent 18 ani.

Dacă Teodora și Alexandra au mai apărut în presă cu diferite ocazii, fiind urmărite de paparazzi, mezina Cristina era perfect necunoscută, până la nunta surorii sale, când a apărut alături de părinții și bunica sa. Cristina este la fel de frumoasă ca surorile și mama ei și se pare că duce pasiunea tatălui său mai departe.

Deși Gigi Becali se încăpățânează să își facă echipă de fete la FCSB, așa cum FRF a cerut, fiica latifundiarului din Pipera joacă fotbal la liceul unde învață!

Cristina Becali practică fotbalul în echipa de la Școala Americană din București. Conform sport.ro, fata cea mai mică a lui Gigi Becali preferă să joace pe postul de portar.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×