Alex Velea, primit ca-n filme de Antonia la întoarcerea din Asia Express: ”Mi-a făcut o surpriză”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/02/2020, 16:49
Alex Velea, primit ca-n filme de Antonia la întoarcerea din Asia Express: ”Mi-a făcut o surpriză”
Cum a fost primit Alex Velea de iubita sa Antonia când s-a întors din Asia Express. Sursa foto: Instagram.com

Alex Velea și Mario au fost eliminați din competiția grea din Asia, dar nu regretă abolut nimic pentru că s-au întors în sânul familiei și la viața lor normală. Iubitul Antoniei a povestit cum a fost întâmpinat și care au fost primele lucruri pe care le-a făcut când a ajuns în țară.

Alex Velea s-a închis în casă după întoarcerea de la Asia Express alături de iubita sa

Alex Velea nu și-a imaginat cât de greu îi va fi departe de casă, dar și cât de mare va fi dorul pentru cei dragi atunci când s-a înscris în show-ul „Asia Express” de la Antena 1.  Artistul a mărturisit că a avut mereu cu el două fotografii cu băieții lui Dominic și Akim, dar imaginile nu i-au topit dorul de cei dragi. Velea a povestit cum a fost primit de iubita sa Antonia la întoarcerea în țară.

„Dacă tot trăiesc ca în filme, trebuia să am parte de ceva tot ca în filme. Chiar când eu mă întorceam acasă, Antonia, frumoasa mea iubită, pleca în altă țară pentru a concerta.

Mi-a făcut o surpriză însă și ne-am văzut în aeroportul din Istanbul unde aveam escală. Două zile mai târziu a revenit în țară și ne-am închis în casă”, a povestit fostul concurent de la „Asia Express” pentru libertatea.ro.

Iubitul Antoniei s-a răsfățat și a mâncat numai mâncare fast food

Celebrul artist a mărturisit că i-a lipsit foarte mult și mâncarea cât timp a fost plecat pentru filmările „Asia Express” motiv pentru care a slăbit 5-6 kilograme. Alex Velea s-a răsfățat când s-a întors pe meleagurile natale și a mâncat foarte multă mâncare pregătită de mama sa, dar și junkfood.

„Cu mult junkfood evident. Cum era mai rău. Aaa și cu perișoare de la mama. Șnițele, plăcinte cu mere… pfff mi s-a făcut iar poftă”, a mai spus iubitul frumoasei cântărețe Antonia, potrivit sursei menționate.

Și nu doar cu lipsa de mâncare s-a confruntat Alex Velea, ci și cu faptul că mașinile nu îl luau atunci când făcea autostopul. Artistul consideră că cel mai probabil oamenii din China nu opreau să-l ia la autostop pentru că are multe tatuaje fiind catalogat ca un om periculos.

Alex Velea susține că organizatorii „Asia Express” au măsluit competiția

„Nu e vorba despre asta, despre nedreptățit. Mi se pare mai mult decât de poate nouă pielea. Noi acasă, în România, încercăm să reprezentăm alte lucruri. Încercăm să fim modele de fitness, iar aici, de atâtea zile de nemâncare sau cu atâtea calorii îngurgitate, față de ce calorii consumăm acasă ne afectează.

Asta unu la mână și doi la mână, dacă mănânc atâtea zile doar orez și atâtea chestii făcute în ulei o să-mi stric toată musculatura. Am atâția ani de pregătire, nu am cum să stric totul aici. La unele lucruri chiar nu ne așteptam, e puțin mai greu decât ne așteptam. 

Și sunt niște coincidențe fenomenale, fantastice. E o coincidență faptul că ne-a plătit o fată biletul, nici nu apucasem să zicem ce facem, ce vrem și ea l-a plătit. Pe mine lucrurile astea m-au făcut să fiu paranoic rău”, a spus Alex Velea când a aflat că a ieșit pe ultimul loc în cursa pentru Ultima Șansă, informează unica.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×