Alex Velea, declarație în versuri pentru Antonia. Artistul i-a scris o manea fantastică

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/02/2020, 11:03
Alex Velea, declarație în versuri pentru Antonia. Artistul i-a scris o manea fantastică
Alex Velea, declarație pe ritm de manele pentru iubita sa Antonia. Sursa foto: Instagram.com

Alex Velea a uimit pe toată lumea în momentul în care și-a declarat iubirea pentru Antonia. Artistul nu s-a sfiit de camere și într-un timp relativ scurt a reușit să compună o manea cu versuri îndrăznețe care i-a fost adresată iubitei sale prin video conferință.

Alex Velea scrie manele fabuloase pentru iubita sa Antonia

Plecat de câteva zile din București într-un cantonament de creație în casa „Magic in 5” din Borșa, lui Alex Velea i s-a făcut dor de partenera sa de viață. Artistul nu a stat mult pe gânduri și a răspuns unei provocări, iar în mai puțin de o oră a compus o manea cu versuri foarte îndrăznețe.

Muza pe care a avut-o când a scris melodia lăutărească a fost chiar Antonia, motiv pentru care artistul a pus mâna pe telefon pentru a-i dedica versurile. Melodia i-a mai topit cântăreței dorul de Velea și chiar i-a readus zâmbetul pe buze.

Gucci, Gucci, Balenciaga/ Îți iau haine de designer, dar te vreau în tanga / Urcă-n Panamera mea / Haide fată vino-n coa / Vreau să-ți cumpăr tot ce-ți place / Gucci, Fendi și Versace”, sunt câteva din versurile scrise de Alex Velea pentru Antonia.

„Magic in 5” este primul talent show muzical de creație din România care are loc în mediul online. Liderii sunt Adda, Vanotek și Alex Velea, iar timp de 5 zile participanții pleacă acasă ca un artist complet: cu piesă proprie și videoclip, plus un premiu de 5.000 euro și un contract cu Cat Music.

Cântărețul Alex Velea, în plin scandal cu Abi Talent

Scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent a ținut prima pagină a ziarelor foarte mult timp, dar iubitul Antoniei a decis să pună capăt replicile și jignirilor răutăcioase. În ciuda acestei reacții Abi Talent pare că nu și-a băgat mințile în cap și „s-a luat” din nou de artistul craiovean.

„Abi, tu m-ai lovit acolo unde mă doare, adică muzica și vârsta. A urmat o pleiadă de jigniri. Mi-ați înjurat mama, mi-ați înjurat femeia, mi-ați înjurat copiii. A încercat să inventeze un scandal, să stârnească un foc inexistent, să inventeze niște lucruri mizere.

Te-a îndurerat aducerea în discuție a tatălui tău, de fapt nu el l-am adus în discuție, ci chiar tu când ai încercat să mă intimidezi. Știu că nu ți-a plăcut gluma cu pușcăria, dar trebuia să-ți plătesc fix cu aceeași monedă”, a spus artistul într-un vlog postat pe contul de Youtube în urmă cu ceva timp.

Abi Talent nu se lasă și lansează noi atacuri la adresa lui Velea

Continuă războiul declarațiilor dintre Abi Talent și Alex Velea. Youtuber-ul care se legase în trecut de Antonia spune acum că dacă își pune mintea la contribuție o cere de nevastă pe cântăreață înainte lui Alex.

„Cred că o iau de nevastă pe Antonia înaintea lui…”, este cel mai recent atac pe care l-a lansat Abi Talent.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×