Alex Bodi s-a operat! Ce a pățit bărbatul cu care se iubește Bianca Drăgușanu

Ana Chivu   
în Stiri mondene
13/02/2019, 15:46
Alex Bodi s-a operat! Ce a pățit bărbatul cu care se iubește Bianca Drăgușanu GALERIE FOTO
Ce a păți iubitul Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi?

Alex Bodi s-a operat! Actualul iubit al Biancăi Drăgușanu a postat o fotografie pe o rețea de socializare în care i-a uimit pe urmăritorii lui. În imagine îi apăreau doar picioarele bandajate, iar la descrierea acesteia avea textul: „Operație reușită”.

Din nefericire pentru fanii cuplului, Alex Bodi nu a specificat de ce operație este vorba, dar, potrivit spynews.ro, iubitul Biancăi Drăgușanu a suferit o intervenție de varice. De asemenea, cu ceva timp în urmă, bărbatul și-a făcut un implant de păr la o clinică de renume din Turcia.

Alex Bodi s-a operat de varice!?

Iubitul Biancăi Drăgușanu a surprins cu o imagine postată în mediul online. Actuala jumătate a fostei prezentatoare de televiziune s-a operat la nivelul picioarelor. Potrivit sursei citate, Alex Bodi a suferit o intervenție de varice. Bianca trăiește o poveste de dragoste cu năbădăi alături de Bodi.

Poza cu Alex Bodi după operație
Poza cu Alex Bodi după operație

Cei doi s-au despărțit și s-au și împăcat într-un timp destul de scurt. Cu toate că au apărut zvonuri în presa mondenă cum că blondina s-ar fi iubi și cu Josip Heit, șeful lui Alex Bodi, nimic nu a demonstrat concret legătura dintre ei. „Astăzi am avut onoarea să-i avem alături de noi la clinica noastră din Istanbul pe Alex Bodi şi Josip, împreună cu cel mai bun medic, Bilgehan Yildirim”, a scris amicul lui Bodi după ce l-a însoțit pe acesta la clinica unde a decis să-și pună un implant de păr.

Ce spun astrologii despre relația Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi?

„El ţine foarte mult la independenţa lui şi nu-l caracterizează absolut deloc diplomaţia. Ea este însă sensibilă şi extrem de posesivă şi geloasă, aşa că atenţia pe care partenerul le-o va acorda altor femei o va scoate din minţi. Există însă o potrivire sexuală aproape mistică între cei doi. În pat se implică amândoi, cu totul, iar senzaţiile trăite vor fi unice şi imposibil de egalat, aşa că sunt mari şanse să se împace după acest scandal. Sexul îi va ţine mult timp împreună chiar dacă nimic nu merge bine pe celelalte planuri”, au spus astrologii despre relația celor două vedete. Bianca este nativa zodiei pești și Bodi este săgetător, zodie de foc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×