Alex Bodi, la un pas să fie ucis. Soțul Biancăi Drăgușanu a avut o viață tumultoasă

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
03/02/2020, 09:51
Alex Bodi, la un pas să fie ucis. Soțul Biancăi Drăgușanu a avut o viață tumultoasă
Alex Bodi, pe punctul de a fi ucis de un așa zis prieten, în Spania. Sursa foto: Instagram.com

Alex Bodi, soțul frumoasei Bianca Drăgușanu, a văzut moartea cu ochii în urmă cu câțiva ani când a fost implicat într-un scandal. Afaceristul a povestit întreaga întâmplare, dar și multe alte evenimente care i-au marcat viața.

Alex Bodi și-a deschis sufletul și a făcut numeroase destăinuiri

Alex Bodi este un afacerist de succes, dar de-a lungul timpului a trecut prin numeroase neplăceri și evenimente cumplite. Soțul Biancăi Drăgușanu a povestit în cadrul unui interviu cum și-a pierdut toată averea, despre munca în străinătate, dar și că era pe punctul să fie ucis.

Bărbatul a povestit că un prieten din anturajul său a vrut să se răzbune din cauza unei femei dându-i cu o sticlă în cap. Însă Alex Bodi a scăpat ca prin urechile acului mulțumită unui alt amic care la vremea respectivă era în cârje și l-a protejat în ultima clipă.

„Am avut parte de un accident nasol, unul s-a îmbătat şi a vrut să-mi dea cu sticla în faţă, din cauza unei fete. Am scăpat pentru că un băiat, care era cu mine, avea piciorul rupt şi a pus el cârja în faţă, iar eu am avut timp să mă feresc”, a declarat afaceristul la Antena Stars.

Visele lui Alex Bodi s-au îndeplinit în cele din urmă

„Visam la viața pe care o am acum. Țin minte că mergeam la un club și mă gândeam. Doamne, cum ar fi să am şi eu o discotecă. Şi după patru ani m-am întors în Spania şi am luat clubul acela. 

Duminică făceam acolo niște petreceri. Veneau acolo și spanioli și jucători de fotbal, era foarte ok. Acolo l-au cunoscut pe Cristiano Ronaldo și mai mulți jucători de la Altetico”, a mai spus Alex Bodi.

Soțul Biancăi a mărturisit că nu se aștepta să-și mai revină după ce și-a pierdut familia, apartamentul din Spania și chiar a garantat cu mașina pe care o avea la vremea respectivă, un BMW M3. „În acele momente nu mai vedeam lumina de la capătul tunelului”, a mai adăugat afaceristul.

Soțul Biancăi Drăgușanu își dorește un băiețel

Musculosul a dezvăluit cum și-a cunoscut cea de-a doua soție, la un salon de înfrumusețare din Mediaș. Alex Bodi are două fetițe din două căsnicii diferite, dar spune că își dorește și un băiat.

„E cel mai frumos lucru posibil să fiu tată de fată, dar îmi doresc și un băiat. Fetele mele se cunosc, au o relație foarte apropiată. De multe ori le duc în vacanță și fac tot posibilul săpetreacă timp împreună. Că sunt cu una sau cu cealaltă încerc să ne sunăm pe video”, a mărturisit soțul Biancăi.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×