Alex Bodi, acuzat de răpire internațională de copii. Soțul Biancăi Drăgușanu: ”Nu am fost de acord”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei    alex   
în Stiri mondene
02/03/2020, 09:26
Alex Bodi, acuzat de răpire internațională de copii. Soțul Biancăi Drăgușanu: ”Nu am fost de acord”
Alex Bodi a fost acuzat de fosta soție de răpire internațională de copii. Sursa foto: Instagram.com

Alex Bodi a fost acuzat de fosta soție, Iulia, de răpire internațională de copii, dar afaceristul susține că este vorba de cu totul altă situație. Soțul Biancăi Drăgușanu se luptă cu fosta sa parteneră de viață pentru stabilirea domiciliului fetiței sale.

Alex Bodi și fosta sa soție, Iulia, dispute serioase din cauza fetiței lor

Omul de afaceri se confruntă în momentul de față cu acuzații extrem de grave din partea fostei sale soții Iulia cu care are împreună o fetiță. Alex Bodi a fost dat în judecată de fosta sa parteneră de viață fiind acuzat de răpire internațională de minori. Nici soțul Biancăi Drăgușanu nu s-a lăsat mai prejos și a deschis la rândul său o acțiune împotriva fostei sale partenere.

Musculosul a mers la Mediaș unde le-a cerut procurorilor să stabilească domiciliul minorului. Acest lucru se întâmpla cu doar patru zile înainte ca Alex Bodi să fie acuzat de fosta sa soție Iulia de răpire internațională de minori. Afaceristul a dorit să lămurească cele petrecute și a declarat că este vorba doar de o neînțelegere.

„Este o problemă personală între mine și fosta soție. Este vorba despre o neînțelegere de schimbare de domiciliu cu care eu nu am fost de acord. Atât”, a declarat soțul Biancăi Drăgușanu pentru wowbiz.ro.

Alex Bodi a fost o singură dată căsătorit și are două fete

Alex Bodi are două fetițe superbe din două relații diferite, dar puțini știu că, de fapt, afaceristul a fost căsătorit o singură dată. Omul de afaceri a povestit într-o emisiune TV că cele două fiice trăiesc în străinătate, dar face tot ce-i stă în puteri să le vadă tot mai des și organizează vacanțe astfel încât cele două să fie împreună.

Chaqueline și Selena sunt comorile cu care partenerul Biancăi Drăgușanu se mândrește pe rețelele de socializare ori de câte ori are ocazia. Afaceristul se înțelege de minune și cu fiica vedetei, Sofia Natalia, pe care o tratează ca pe propriul lui copil.

„Am fost doar o singură dată căsătorit. Am o fată în Madrid și una în Germania. Călătoresc mult, eram mult plecat de acasă. Nu cred în ghinion, așa sunt lucrurile făcute. Eu sau oricine n-am sta cu o persoană cu care nu ne-am înțelege.

Cu Bianca am ajuns la un numitor comun, plec în interes de serviciu, mai vine și ea câteva zile. Casa mea e în renovare, stau la Bianca acum. Nu stăteam mult, sunt mult plecat. De la lucruri banale ne certăm”, a mărturisit afaceristul în urmă cu ceva vreme în emisiunea Xtra Night Show.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu își doresc să devină părinți

După ce s-au despărțit și împăcat de nenumărate ori Bianca Drăgușanu și musculosul ei au hotărât să ajungă în fața ofițerului de stare civilă, dar fericirea lor nu a durat prea mult că la doar câteva luni vedeta a depus actele de divorț. Lucrurile dintre ei pare că s-au calmat și au intrat pe făgașul normal, iar acum Bianca se pregătește să îmbrace rochia de mireasă.

Mai mult decât atât blondina a mărturisit că-și dorește să devină din nou mamă, mai ales că Alex Bodi ar vrea și băieți, doi la număr. Bianca Drăgușanu a mărturisit că atunci când va rămâne însărcinată va face toate lucrurile pe care nu le-a făcut prima oară.

„Eu nu cred nimic până nu văd. Noi suntem într-un stadiu în care trecem deja la fapte. Relația noastră a fost pusă la încercare de câteva ori. Nu mi-a dat motive să fiu geloasă și nici eu lui. El vrea doi băieți. Dacă se întâmplă o să vedeți și voi. Prima dată am putut să mă ascund, dar a doua oară nu știu dacă pot.

O să plec din țară și o să vin cu copiii. Pe Alex l-au întrebat anumite persoane dacă eu chiar am avut un copil. I-am arătat poze cu mine însărcinată pe care nu le-am făcut publice, pentru că nu îmi stă în fire. Dacă va mai exista o a doua sarcină, o să fac ce nu am făcut la prima”, a spus vedeta, relatează viva.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×