Alex Bodi a fugit cu „prietena” Biancăi Drăgușanu la Paris! Cine este Cristina

Dan Stancu   
în Stiri mondene
13/03/2019, 09:03
Alex Bodi a fugit cu „prietena” Biancăi Drăgușanu la Paris! Cine este Cristina
Relația Biancăi Drăgușanu cu ALex Bodi a trecut la alt nivel! Cei doi s-au mutat împruenă

Alex Bodi își continuă escapadele după despărțirea de Bianca Drăgușanu și a fugit la Paris chiar cu o „tovarășă” a divei. Este vorba despre Cristina, o frumusețe blondă care i-a ținut companie musculosului în orașul iubirii timp de câteva zile.

Alex Bodi a fugit cu „prietena” Biancăi Drăgușanu la Paris! Omul de afaceri nu s-a uitat la bani

Potrivit unor surse din anturajul omului de afaceri, citate de cancan.ro, acesta a plătit nu mai puțin de 1.800 de euro pentru fiecare noapte de cazare la un hotel de lux din capitala Franței. De altfel, el a ales să stea cu Cristina la același hotel în care a dus-o și pe Bianca Drăgușanu, la prima lor ieșire. Alex și Cristina nu s-au fotografiat împreună la Paris, dar au postat pe rețelele de socializare poze în care apar separat, dar într-un decor similar.

Pe de altă parte, s-a afșat și de ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. „S-au certat destul de tare după ce Bianca a aflat că a înșelat-o. Nu a fost vorba doar de asta, dar din câte știu nu s-a întâmplat o singură dată, a înșelat-o «la cantitate», nu «la calitate». În plus, a și mințit-o. Dacă peste episodul din Poiană a putut să treacă, cel petrecut recent i-a pus capac. Mai ales că, în ultima perioadă, Alex devenise agresiv și s-au certat destul de rău”, a povestit o persoană din anturajul fostului cuplu.

Alex Bodi a vorbit despre despărțirea de Bianca Drăgușanu
Alex Bodi a vorbit despre despărțirea de Bianca Drăgușanu

Bianca a reacționat vehement

Întrebată, zilele trecute, dacă s-a despărțit de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a avut o reacție vehementă. „Da! În viața mea rămân doar oamenii care merită”, a spus ea, după ce, anterior, spusese că a rămas prietenă cu fostul iubit. „În acest moment, sunt singură, nu am pe nimeni, și îmi este mai bine așa! În ceee ce-l privește pe fostul meu iubit, ei bine, am rămas prieteni. Atât”, a explicat Bianca.

„Nu a fost vorba de gelozie. Mai ales acum, la a doua despărţire de fosta mea. Într-adevăr, tensiuni există, că e ceva logic. M-am dus să-mi văd fetiţa, am avut acolo la Mediaş nişte chestii personale, nişte afaceri, că am luat ceva acolo la Mediaş. O proprietate, un hotel, şi a trebuit să stau câteva zile. Şi, vezi Doamne, a făcut lumea nişte legături că am fost la Mediaş şi am chemat-o pe fosta şi am petrecut timp cu ea acolo”, a încercat să se justifice Alex Bodi, după despărțire.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×