ALERTĂ! Ninge în București! Avertisment oficial de la ANM

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
04/02/2020, 12:10
ALERTĂ! Ninge în București! Avertisment oficial de la ANM GALERIE FOTO
ANM spune că la București o să ningă în curând. Sursa foto - hepta.ro

A devenit oficial! Vom avea parte de ninsoare în București! Avertismentul a venit chiar din partea reprezentanților Administrației de Meteorologie. Aceștia spun că vremea se va răci accentuat în Capitală pe parcursul următoarelor trei zile.

Ninge în București!

Mai exact, vântul se va intensifica şi îşi vor face apariţia precipitaţiile, la început sub formă de ploaie, după care predominant ninsoare, mai ales seara şi noaptea.

Concret, există o alertă pentru cel mai mare oraş al ţării care intră în vigoare de la ora 13.00 şi ţine până a doua zi, la ora 8 dimineaţa.

Avertisment oficial de la ANM

„Vremea va fi închisă, iar seara și noaptea trecător va ploua. Vântul va sufla slab și moderat în prima parte a intervalului.

Trebuie specificat că acesta se va intensifica treptat, iar la rafală se vor atinge viteze de 40…45 km/h.

Temperatura maximă, în scădere față de ziua precedentă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă se va situa în jurul a 4 grade”, au scris cei de la ANM care au transmis că ninsorile își pot face apariția până pe 6 februarie la ora 10.00.

„Vremea se va răci accentuat, temperatura aerului va scădea continuu pe tot parcursul intervalului, de la valori de 4…5 grade în dimineața zilei de miercuri până în jurul a -2 grade în noaptea de miercuri spre joi.

Vor fi precipitații, ziua sub formă de ploaie, iar seara și noaptea predominant ninsoare.

Vântul avea intensificări temporare, cu rafale ce vor atinge 55…60 km/h, amplificând senzația de rece și viscolind ninsoarea în a doua parte a intervalului”, au mai zis cei de la ANM

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×