Alertă de coronavirus la Guvernul României! Bufetul a fost deja închis

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
09/03/2020, 10:51
Alertă de coronavirus la Guvernul României! Bufetul a fost deja închis
Alertă de coronavirus la Guvernul României

Este alertă de coronavirus chiar la Guvernul României, unde unul dintre angajați se pare că a intrat în contact cu pacientul din București confirmat ca fiind purtător al temutului virus.

Alertă de coronavirus la Guvernul României

Bufetul Guvernului a fost închis, iar angajații au fost anunțați, încă de duminică seară, să nu vină la muncă. Fiul uneia dintre bucătărese a avut contact cu unul dintre cei infectați din București, informează Antena 3.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Luni, oamenii vor primi noi informații de la Secretariatul General Guvernului pentru a afla când și dacă se pot întoarce din nou la locul lor de muncă.

15 români diagnsticați cu COVID-19

Numărul pacienților depistați cu COVID-19 a ajuns la 15 în România. Duminică seara au fost depistați încă doi pacienți purtători ai temutului virus. Unul a fost depistat în București și altul a fost depistat în Satu Mare.

„În contextul anchetei epidemiologice care este desfășurată în acest moment în legătură cu femeia de 42 de ani din București, confirmată cu coronavirus (COVID-19) în cursul zilei de 8 martie, sunt desfășurate verificări cu privire la posibili contacți ai persoanei din rândul personalului care desfășoară activități în clădirea Guvernului României.

Facem precizarea că s-au luat măsuri preventive în acest caz, fiind limitat orice contact cu terțe părți pe care l-ar fi putut avea două dintre persoanele, despre care s-ar putea considera că au contact cu femeia de 42 de ani, solicitându-li-se să rămână la domiciliu împreună cu familia”, se precizează într-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategică.

Închide ×