Alertă de coronavirus la Guvernul României! Bufetul a fost deja închis

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
09/03/2020, 10:51
Alertă de coronavirus la Guvernul României! Bufetul a fost deja închis
Alertă de coronavirus la Guvernul României

Este alertă de coronavirus chiar la Guvernul României, unde unul dintre angajați se pare că a intrat în contact cu pacientul din București confirmat ca fiind purtător al temutului virus.

Alertă de coronavirus la Guvernul României

Bufetul Guvernului a fost închis, iar angajații au fost anunțați, încă de duminică seară, să nu vină la muncă. Fiul uneia dintre bucătărese a avut contact cu unul dintre cei infectați din București, informează Antena 3.

Luni, oamenii vor primi noi informații de la Secretariatul General Guvernului pentru a afla când și dacă se pot întoarce din nou la locul lor de muncă.

15 români diagnsticați cu COVID-19

Numărul pacienților depistați cu COVID-19 a ajuns la 15 în România. Duminică seara au fost depistați încă doi pacienți purtători ai temutului virus. Unul a fost depistat în București și altul a fost depistat în Satu Mare.

„În contextul anchetei epidemiologice care este desfășurată în acest moment în legătură cu femeia de 42 de ani din București, confirmată cu coronavirus (COVID-19) în cursul zilei de 8 martie, sunt desfășurate verificări cu privire la posibili contacți ai persoanei din rândul personalului care desfășoară activități în clădirea Guvernului României.

Facem precizarea că s-au luat măsuri preventive în acest caz, fiind limitat orice contact cu terțe părți pe care l-ar fi putut avea două dintre persoanele, despre care s-ar putea considera că au contact cu femeia de 42 de ani, solicitându-li-se să rămână la domiciliu împreună cu familia”, se precizează într-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×