Alertă cu bombă la o benzinărie din Bucureşti. Un bărbat care ameninţa că aruncă totul în aer, reţinut de poliţişti

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
17/02/2020, 13:19
Alertă cu bombă la o benzinărie din Bucureşti. Un bărbat care ameninţa că aruncă totul în aer, reţinut de poliţişti
Ameninţare cu bombă într-o benzinărie din Bucureşti. Sursa: PRO TV

Ameninţare cu bombă în Bucureşti. Un bărbat a ameninţat că aruncă o benzinărie în aer. Bărbatul se încuiase într-o maşină şi de acolo ameninţa că va arunca totul în aer. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti.

Ameninţare cu bombă la o benzinărie din Bucureşti

Un bărbat a ameninţat că va detona o bombă într-o benzinărie din Bucureşti. Bărbatul s-a încuiat într-o maşină, în faţa unei benzinării, şi a ameninţat că va arunca totul în aer.

Mai multe echipaje de poliţie au ajuns la faţa locului. Oamenii legii au izolat zona şi au reuşit să îl scoată pe bărbat din maşină. Bărbatul ar fi ameninţat că are în portbagaj materiale pirotehnice.

Bărbatul a fost prins de poliţişti

Bărbatul care a făcut ameninţaea cu bombă a fost reţinut de poliţie. Acesta este din Braşov, are 49 de ani şi parcase în faţa benzinăriei, pe trotuar. „Astăzi, în jurul orei 10.50, prin apel 112, un bărbat a anunțat că intenționează să își detoneze mașina, având capacitatea de a face victime”, au anunțat polițiștii.

Benzinăria la care a avut loc incidentul este situată pe bulevardul Corneliu Coposu. De asemenea, intervenţia forţelor de ordine se află în plină desfăşurare.

Un barbat a făcut un apel la 112 și a făcut o serie de amenințări care se constituie într-un incident de securitate. A amenintat că deține material exploziv în portbagajul autoturismului său”, au anunțat ofițerii SRI. De asemenea, un echipaj pirotehnic al SRI se află la faţa locului pentru a cerceta maşina din care bărbatul a făcut ameninţările.

Echipa pirotehnică a SRI se află la fața locului pentru a investiga pirotehnic autoturismul.

Nu se cunoaşte de la ce a pornit totul, de ce a ajuns bărbatul să recurgă la aceste ameninţări. Oamenii legii fac cercetări la faţa locului, iar bărbatul urmează să fie audiat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×