ALERTĂ! Amenințare cu bombă la mai multe instituții din Brașov! Autoritățile ridică din umeri

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
27/10/2019, 21:44
ALERTĂ! Amenințare cu bombă la mai multe instituții din Brașov! Autoritățile ridică din umeri GALERIE FOTO
Spitalul de urgențe din Brașov se află pe lista instituțiilor amenințate. Sursa foto - realitateabrașov.ro

Amenințare cu bombă la mai multe instituții din Brașov! O persoană a anunțat, prin intermediul unui apel telefonic, că au fost plasate bombe la secția de primiri urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, dar și la sediile parchetelor și tribunalelor. alerta a ajuns în presă prin intermediul celor de la Brașov TV. Conform primelor informații, a fost activată chiar alerta cod roșu la Smurd și Ambulanță.

Amenințare cu bombă la mai multe instituții din Brașov!

Lucrul acest apresupune că  toți angajații au fost chemați de acasă! Cu toate acestea, deși apelul anonim a venit în jurul orei 17.30, autoritățile nu au confirmat încă, în mod  oficial, potențialul pericol. Potrivit presei locale, reprezentanții Poliției, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și cei ai Spitalului Județean fie refuză să comenteze, fie susțin că acțiunea nu este de competența lor.

În acest moment, se pare că DIICOT Brașov este instituția care gestionează evenimentul. Tot ce se știe este că polițiștii și jandarmii monitorizează atent activitatea instituțiilor amenințate cu bombă, în condițiile în care activitatea la Spitalul Clinic Județean nu a fost întreruptă. Între timp, autoritățile trebuie să descopere și de unde anume a plecat apelul. Autorul amenințării nu va începe prea bine luna noiembrie

Autoritățile ridică din umeri

Poliţiştii din Voluntari au deschis dosar de cercetare penală pentru ameninţare, în cazul alarmei de la sediul societăţii Fan Courier și exact același lucru îl așteaptă și pe cel care a sunat în Brașov. ”În cazul alarmei cu bombă la firma de curierat precizam faptul că,  poliţiştii oraşului Voluntari au întocmit  un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, a transmis IPJ Ilfov.

Vă reamintim că sediul Fan Courier din Ştefăneşti, judeţul Ilfov, a fost evacuat  după ce directorul instituţiei a primit un e-mail care anunţa că un colet va exploda. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie, însă după câtva ore de verificări, ameninţarea nu s-a confirmat

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×