ALERTĂ! Accident înfiorător cu 200 de mașini implicate! Doi morți și zeci de oameni răniți. Video

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
20/02/2020, 08:58
ALERTĂ! Accident înfiorător cu 200 de mașini implicate! Doi morți și zeci de oameni răniți. Video GALERIE FOTO
Două sute de mașini s-au tamponat în urma incidentului rutier. Sursa foto - captură youtube

Un accident înfiorător cu 200 de mașini implicate a avut loc în apropiere de Montreal, Canada! Carambolul uriaș a făcut și două victime. Din păcate, autoritățile au confirmat decesul acestora.

Accident înfiorător cu 200 de mașini implicate!

Nu mai puțin de 70 de persoane au fost rănite și au ajuns de urgență la unitățile medicale din apropiere. Cauza accidentului a fost vizibilitatea redusă la zero, scrie presa canadiană.

Mai exact, incidentul rutier s-a petrecut pe autostrada 15. Vehiculele tamponate, printre care şi un autobuz şcolar, s-au întins pe o lungime de un kilometru.

Doi morți și zeci de oameni răniți

Imaginile sunt unele cu adevărat apocaliptice. Maşinile au fost aruncate unele peste altele, iar multe dintre ele s-au transformat într-o grămadă de fier vechi.

De altfel, echipajele de intervenție care au ajuns la fața locului au transmis că scena este una absolut înfiorătoare și au solicitat de urgență ajutor.

„Am intervenit la scena multor accidente, dar acesta este unul chiar mare. (…) Din fericire, am avut sprijinul echipelor din oraşele din jur, care au venit cu echipamente de descarcerare.

Am avut nevoie de multe asemenea echipamente. Reușeam să desprindem o mașină, să salvăm un om și nu aveam timp nici măcar să respirăm.

Trebuia să înaintăm, de peste tot se auzeau țipete, oamenii aveau nevoie de ajutor, de noi.  Problema este că înaintam, înaintam și parcă nu se mai termina această serie de mașini transformate într-o minge uriașă de fier.

A fost absolut înfiorător”, a afirmat pompierul-şef al operațiunii, Marc Andre Breton, citat de presa canadiană.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×