Alegerile prezidențiale prin ochii vedetelor. Andreea Marin, Cătălin Botezatu, Vladimir Drăghia și Monica Anghel au pus ștampila

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/11/2019, 14:42
Alegerile prezidențiale prin ochii vedetelor. Andreea Marin, Cătălin Botezatu, Vladimir Drăghia și Monica Anghel au pus ștampila
Alegeriile prezidențiale, prin ochii vedetelor. Sursa foto: okmagazine.ro, wowbiz.ro, click.ro. Colaj: Fanatik

Vedetele nu lipsesc de la alegerile prezidențiale. Primul tur se desfășoară azi, iar starurile României și-au exercitat dreptul de cetățeni. Printre personalitățile din industria entertainmentul care au vorbit despre importanța votului de azi se numără Andreea Marin, Cătălin Botezatu, Monica Anghel și Vladimir Drăghia. De votat a votat și antrenorul Laurențiu Reghecampf, în diaspora, la Dubai.

Alegerile prezidențiale au scos vedetele din casă

Andreea Marin a spus că votul ei va merge către acel candidat care îi dă garanția că fiica ei va trăi într-o țară mai bună și mai sigură. Cătălin Botezatu spune că dacă suntem nemulțumiți de lucrurile care nu funcționează în țara noastră, datoria noastră este să ieșim la vot. Și impresara Anamaria Prodan își exercită votul la Dubai, alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Și ei votează pentru ca în România lucrurile să meargă mai bine, scrie libertatea.ro.

„Mă întorc duminică seara în țară, la ora 18.00 aterizez în București, așa că am să merg la vot acasă! Este dreptul meu, au murit oameni pentru ca noi să avem acest liber drept, măcar din respect pentru ei, în amintirea lor și cu gândul la ei să mergem să votăm!”, a declarat Monica Anghel, conform aceleiași publicații. Vladimir Drăghia, câștigătorul Exatlon România, a spus chiar și cu cine a votat.

Drăghia a votat cu Dan Barna

„Am pus două cărămizi la zidul cetății. 🙂 Haideți, sunați-vă prietenii, rudele și mergeți să votați. Trebuie să ne mobilizăm dacă vrem să schimbăm ceva. P.s. Am votat Dan Barna (USR-PLUS)”, a scris Drăghia pe Instagram.

„Sunt în Dubai de câteva zile, dar voi merge să votez. Votam și când eram acasă, de fiecare dată am mers, deci o să votez și de data asta. Mergem aici la Consulatul General al României la Dubai. Evident că o să meargă și Laurențiu cu mine. Votăm toți împreună. De ce votăm? Să se schimbe ceva în țară și să fie mai bine pentru copiii noștri, chiar dacă au trecut 30 de ani de la Revoluție și s-au promis atâtea, acum sper să se și facă”, a spus Anamaria Prodan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×