Românii au talent: Rusoaicele de la Air Trio Hexagon, moment desprins din orice poate fi real – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/04/2020, 23:37
Românii au talent: Rusoaicele de la Air Trio Hexagon, moment desprins din orice poate fi real – Video
Românii au talent: Rusoaicele de la Air Trio hexagon s-au calificat în etapa următoare. Sursa foto: PRO TV

Românii au talent continuă să surprindă după zece ani. Rusoaicele de la Air Trio Hexagon sunt dovada că acest show este inepuizabil, iar spectacolul de dans acrobatic făcut pe o schelă plutitoare în formă de hexagon a scos emoția din toți.

Trupa Air Trio Hexagon, moment spectaculos la Românii au talent

Fetele au venit în România din Sankt Petersburg pentru a arăta ce înseamnă școala rusească de spectacole și nu au dezamăgit.

Cei patru jurați nu și-au mai găsit cuvintele în fața momentului prezentat de tinerele talentate, un moment care a crescut în intensitate până în ultima secundă a desfășurării acestuia.

„Sunt detalii care mă obsedează și care fac deliciul unui număr. Felul în care vă prindeați carabinele… Numărul vostru e ireproșabil din punct de vedere tehnic. Mă bucur că ați venit. Vă felicit”, a spus Mihai Petre.

Andi Moisescu: „A fost catifea și geometrie”

„Ușurința, grația, diafanul și plutirea asta între fiare, chingi, cabluri de oțel părea așa, totul, că femeile de când s-au născut doar asta fac. Și mie îmi e greu să mai învârt cu un polonic și-o mămăligă”, a fost reacția lui Florin Călinescu.

„Nu ați lăsat nici ultima vibrație din piesă neacoperită de răsuflare. Nu poți să nu te gândești la celebra școală rusă de spectacole. A fost catifea și geometrie”, a concluzionat Andi Moisescu după ce a văzut dansul cu totul special prezentat de fete.

„V-ați transformat în ochii mei, ați devenit și ați rămas zeițe”, a adăugat Andra, care a dat cel de-al patrulea de „Da”.

Emisiunea Românii au talent a ajuns vineri, 17 aprilie, la cel de-al 11-lea episod din cea de-a zecea ediție, iar show-ul va fi difuzat în continuare, chiar dacă e pandemie de coronavirus, de la ora 20:30.

Producătorii ar mai avea câteva ediții înregistrate, care ar acoperi intervalul de prime-time al PRO TV de vineri seara până la jumătatea lunii mai, de când ar trebui să înceapă edițiile live, semifinalele și apoi finala.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×