Agenții trimiși special în Canada pentru a-i păzi pe Meghan Markle și prințul Harry susțin că ducii de Sussex îi folosesc pe post de curieri

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
03/02/2020, 14:17
Agenții trimiși special în Canada pentru a-i păzi pe Meghan Markle și prințul Harry susțin că ducii de Sussex îi folosesc pe post de curieri
Meghan Markle și prințul Harry, criticați de agenții de pază trimiși special în Canada. Sursa foto: hepta.ro

Chiar dacă au renunțat la Casa Regală pentru a duce o viață nouă în Canada, Meghan Markle și prințul Harry nu se pot detașa atât de ușor de traiul luxos pe care îl aveau până nu demult. Cel puțin așa reiese din mărturiile agenților trimiși special de Scotland Yard pe continentul nord-american să asigure paza celor doi și, bineînțeles, a băiețelului lor, Archie Mountbatten-Windsor.

Agenții Scotland Yard trimiși în Canada sunt  folosiți de Meghan și Harry pentru aprovizionare

Mai concret, este vorba despre 15 gărzi de corp pe care poliția britanică i-a detașat în Canada pentru a-i păzi pe ducii de Sussex în colaborare cu autoritățile locale. Meghan și Harry nu par, însă, preocupați de acest aspect, preferând mai degrabă să îi folosească pe agenți în cu totul și cu totul alte activități.

Presa din Marea Britanie relatează că toate persoanele menite să le asigure protecția funcționează pe post de curieri, întrucât se ocupă cu aprovizionarea sau ridicarea comenzilor de mâncare pentru cuplul regal.

Trebuie spus că aceste servicii de pază și protecție nu sunt deloc ieftine, costul total al acestora putând ajunge până la 8 milioane de dolari pe an.

Prințul Harry, optimist după retragerea din Casa Regală

Chiar dacă despărțirea oficială de Casa Regală se va produce în primăvară, ducii de Sussex nu par dispuși să revină asupra deciziei. De altfel, prințul Harry s-a arătat optimist în privința vieții pe care o va duce de acum încolo împreună cu soția sa, Meghan Markle, de îndată ce vor fi nevoiți să se descurce fără privilegiile statului lor.

Am vrut să auziţi adevărul de la mine, atât cât îl pot împărtăşi, nu ca prinţ, sau duce, ci pur şi simplu ca Harry, aceeaşi persoană pe care mulţi dintre voi aţi urmărit-o crescând în ultimii 35 de ani dar cu o perspectivă mai clară. 

Regatul Unit este casa mea şi locul pe care îl iubesc. Asta nu se va schimba niciodată. (…) Simt o mare tristeţe pentru că s-a ajuns la asta. Speranţa noastră a fost de a continua să o slujim pe regină, Commonwealth-ul şi asociaţiile mele militare fără finanţare publică.

Din păcate, acest lucru nu a fost posibil. Am acceptat acest lucru ştiind că nu schimbă cine sunt sau cât sunt de dedicat.

Dar sper că asta vă ajută să înţelegeţi la ce s-a ajuns, că mă voi retrage din tot ceea ce am cunoscut vreodată pentru a face un pas înainte spre ceea ce sper că va fi o viaţă mai liniştită”, a mai spus prințul Harry.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×