Agenții FBI, discuție față în față cu Gheorghe Dincă! L-au întrebat despre soldații americani

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
16/10/2019, 15:40
Agenții FBI, discuție față în față cu Gheorghe Dincă! L-au întrebat despre soldații americani GALERIE FOTO
Gheorghe Dincă a fost arestat pe 26 iulie. Sursa foto - facebook

Agenții FBI au avut mai multe discuții față în față cu Gheorghe Dincă, cel despre care se crede că este autorul crimelor de la Caracal! Astfel, principalul suspect a fost analizat serios de aceștia care au solicitat înainte și toate imaginile filmate cu Dincă inclusiv cele de la reconstituirea presupuselor crime. Culmea, cei de la FBI au venit cu lecția învățată – astfel, pe lângă ajutorul oamenilor legii din România, aceștia și-au urmărit și propriul interes.

Agenții FBI, discuție față în față cu Gheorghe Dincă!

Conform celor de la evz.ro între cele două părți s-a discutat despre o posibilă legătură între rețelele de prostituție din Caracal și soldații americani de la Baza Militară NATO. „Gheorghe Dincă le-a spus că nu a furnizat tinere pentru soldații americani. Din păcate, cazul de la Caracal nu este singular. Evenimente asemănătoare au avut loc și în alte zone ale țării. Aceasta este adevărata problemă”, a dezvăluit, pentru sursa citată, liderul Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP), Iulian Surugiu.

Acesta a mai precizat că tema posibiliei implicări a militarilor americani trebuia lămurită și, o anchetă a autorităților din SUA a vizat tocmai acest aspect. „Din păcate, cazul de la Caracal nu este singular. Evenimente asemănătoare au avut loc și în alte zone ale țării. Aceasta este adevărata problemă”, a mai spus Iulian Surugiu. Şi avocatul Claudiu Lascoci l-a susţinut pe acesta

Agenții FBI, discuție față în față cu Gheorghe Dincă! Dincă
Poliția română a solicitat ajutorul FBI-ului în cazul crimelor de la Caracal. Sursa foto – facebook

L-au întrebat despre soldații americani

„Cei de la FBI sunt specializați pe criminali în serie. Ar avea aceeași valoare juridică la fel ca examinarea făcută de specialistul de la IGPR. Ei au mai multă experiență în astfel de cazuri, fiindcă la ei sunt mai multe. Analiza e făcută în baza unei comisii rogatorii. Din moment ce există făcută, ea poate fi atașată la dosarul cauzei”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă

Vă readucem aminte că Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că este vinovat pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu. Acesta a susţinut că le-a omorât şi a menționat că s-ar fi înțeles cu ele să întrețină relații sexuale contracost.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×