Afecțiunea de care suferă ducesa Kate Middleton și Regina Elisabeta. Se manifestă în special când merg cu caleașca

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/10/2019, 12:44
Afecțiunea de care suferă ducesa Kate Middleton și Regina Elisabeta. Se manifestă în special când merg cu caleașca
Ducesa Kate și Regina Elisabeta a II-a se confruntă cu aceeași problemă medicală. Sursa foto: viva.ro

Kate Middleton și Regina Elisabeta a II-a se confruntă cu o problemă medicală care se manifestă în momentul în care se plimbă cu caleașca regală sau cu oricare alt mijloc de transport. Nu este vorba de o afecțiune gravă, ci mai degrabă este un disconfort provocat de mișcare care poate fi ținut sub control.

Ce problemă medicală au Kate Middleton și Regina Elisabeta a II-a

Ducesa de Cambridge nu se simte în largul ei atunci când se află în caleașcă sau în mașină. Același lucru i se întâmplă și Reginei Elisabeta a II-a. Cele două împărtășesc aceeași suferință medicală. Este vorba de răul de mișcare care se manifestă în special în momentul în care soția Prințului William și Suverana Marii Britanii se plimbă cu caleașca regală.

Disconfortul creat de această afecțiune este evident și se poate observa cu ochiul liber când soția Ducelui de Cambridge și Regina Elisabeta a II-a se află într-un mijloc de transport. Pentru a ține sub control această problemă medicală Kate recurge la pastile, dar din păcate acestea au reacții adverse și îi conferă Ducesei de Cambridge o stare de somnolență. „Ducesei de Cambridge îi este foarte rău și nu îi face plăcere mișcarea de balans a trăsurilor“, a confirmat o sursă regală pentru publicația Sunday Mirror.

Kate Middleton are aceeași problemă de sănătate ca Regina
Ducesa de Cambridge și Regina Elisabeta a II-a au rău de mișcare, în special când merg cu caleașca. Sursa foto: avantaje.ro

Kate Middleton și Regina Elisabeta a II-a au rău de mișcare

„Adevărul este că ducesa de Cambridge se simte rău și nu se bucură prea mult de călătoria cu trăsura. Îngrijorată că i s-ar putea face rău într-o astfel de ocazie importantă cum este Trooping the Color, este normal ca ducesa să fie stresată. Protocolul nu i-a dat de ales și a trebuit să suporte deplasările cu trăsura”, a mărturisit o sursă apropiată familiei regale britanice, citează thesun.co.uk.

Regina Elisabeta a II-a a fost încoronată în anul 1953 și în ziua în care a avut loc ceremonia Suverana Marii Britanii a fost nevoită să facă o călătorie cu trăsura care a durat două ore. Ulterior, Regina a descris întreaga călătorie ca fiind una oribilă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×