Adriana Simionescu, primul mesaj după prestația de la Vocea României. Fata lui Adi Minune nu s-a arătat deranjată de critici

Catalin Nae   
în Stiri mondene
22/09/2019, 16:49
Adriana Simionescu, primul mesaj după prestația de la Vocea României. Fata lui Adi Minune nu s-a arătat deranjată de critici
Adriana Simionescu, primul mesaj după prestația de la Vocea României. Fata lui Adi Minune nu s-a arătat deranjată de critici fpto:observatorbv.ro

Adriana Simionescu, fata cea mică a lui Adrian Minune, a avut o primă reacție după ce a făcut senzație la Vocea României. Ea a postat o imagine pe contul ei de socializare, însoțită de un mesaj sugestiv. „Trăind momentul”, a scris Adriana, postarea adunând aproape o mie de reacții la momentul transmiterii acestei știri.

Adriana Simionescu, apreciată de jurați, criticată de unii fani

Deși prestația ei a fost apreciată de jurați, Adriana a fost criticată de unii fani ai emisiunii Vocea României. Aceștia au spus despre ea că nu are vocea necesară pentru o astfel de emisiune de talente și că a falsat la greu. Fata a fost, însă, apărată de Horia Brenciu, cel care o va pregăti în concurs.

Horia a sărit în apărarea cântăreței sale, imediat ce pe contul său de socializare au apărut mesaje care o criticau pe tânără. ”Hai sa ne reauzim in etapa următoare, de Confruntări! Poate vei avea o surpriza acolo. Oricum, multumesc pentru comentariu”, a scris Horia Brenciu.

De ce a participat Adriana Simionescu la Vocea României

La 16 ani, Adriana Simionescu a ales să participe la “Vocea României” ca să demonstreze că premiile pe care e-a câștigat până acum au fost adjudecate cu ajutorul talentului su, nu pentru faptul că este fiica manelistului Adrian Minune. Vrea să devină la fel de cunoscută ca Andra și ca Delia și, de ce nu, chiar ca Beyonce. Adriana Simionescu a spus că faptul că este fiica lui Adi Minune nu i-a fost mereu de ajutor.

”Tatăl meu este Adrian Minune și este cântăreț de manele. Din această cauză eu trebuie să muncesc mult mai mult decât un copil normal. Este și un privilegiu, dar și o povară.  Încă de la grădiniță am fost marginalizată de oamenii din jur, de profesori. De ce? Pentru că eram țigancă. Nu aș dori să cânt manele, să fiu la fel ca tata. Mediul în care muncește el nu mi se potrivește, nu mi se pare safe pentru o fată”, a declarat Adrian în fața celor patru jurați de la Vocea României.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×