Adriana Bahmuţeanu se operează. Ce probleme de sănătate are vedeta TV

Catalin Nae    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
14/06/2019, 19:56
Adriana Bahmuţeanu se operează. Ce probleme de sănătate are vedeta TV
Adriana Bahmuţeanu se operează. Ce probleme de sănătate are vedeta TV

Adriana Bahmuţeanu va ajunge pe mâna medicilor. Vedeta TV a dezvăluit că urmează să se opereze şi spune că a găsit medicul potrivit care să îi facă intervenţia chirurgicală. Fosta soţie a lui Silviu Prigoană are emoţii cu privire la procedură, mai ales că a avut unele probleme în trecut. Adriana Bahmuţeanu a fost supusă cu ani în urmă unei operaţii din cauza unei hernii multiple, iar atunci a avut parte de neplăceri.

Ce spune Adriana Bahmuţeanu cu privire la operaţie

„Eu acum cinci ani am avut o operaţie, am avut multiple hernii. Mi s-a pus o plasă, dar pentru că am făcut efort, acea plasă s-a rupt. Este unde băgată printre maţe. Ghinion de neşansă. Probabil e o greşeală, dar nu mai contează. De vreo lună am început să fac investigaţii pentru că mă durea în partea stângă. Nu oricine poate să facă o asemenea operaţie. Nu se bagă oricine la aşa ceva. Există risc de deces.

Urgenţă este când plasa agăţată în intestine rupe un intestin. Se poate întâmpla oricând. Urmează să fac nişte investigaţii şi să mă hotărăsc când mă voi opera. Mi-a fost foarte greu să găsesc medicul potrivit, dar l-am găsit. Nu ştiu dacă mai putem programa. Este o urgenţă” a spus Adriana Bahmuteanu în cadrul emisiunii Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos.

adriana bahmuteanu
Adriana Bahmuţeanu, pregătită de o nouă operaţie foto:click.ro

Adriana Bahmuţeanu l-a cunoscut pe falsul medic italian Matteo Politi

Pe de altă parte, Andreea Bahmuţeanu a dezvăluit, în urmă cu ceva vreme, că l-a cunoscut pe falsul medic italian Matteo Politi. Ea a spus că impostorul avea o metodă ciudată de anestezie, fapt care a făcut-o să se îndoiască de calităţile acestuia. „Am fost invitată la deschiderea unei clinici şi am avut ocazia să îl cunosc pe acest escroc, bine nu ştiam că aşa e. Avea o metodă foarte ciudată de anestezie, spunea că nu anesteziază decât local în cazul unui implant mamar.

El susţinea că se poate! Nu mi-a inspirat deloc încredere. Avea o metodă de anestezie foarte ciudată. Injecta în cadrul evenimentului, cui se oferea, nu avea nicio problemă. (…) Ne-a arătat nişte poze cu operaţiile din Italia. Am văzut câteva doamne foarte încântate de ceea ce făcea el. El spunea că face orice operaţie estetică cu anestezie locală. Eu l-am văzut cum injecta fără mănuşi”, a spus Adriana Bahmuţeanu la Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×