Adriana Bahmuțeanu, reacție surprinzătoare la candidatura lui Alexandru Cumpănașu: „Până la urmă, care-i problema? Hai să vedem dacă o fi mai bun”

Dan Suta   
în Stiri mondene
01/09/2019, 12:16
Adriana Bahmuțeanu, reacție surprinzătoare la candidatura lui Alexandru Cumpănașu: „Până la urmă, care-i problema? Hai să vedem dacă o fi mai bun”
Candidatura lui Alexandru Cumpănașu, analizată de Adriana Bahmuțeanu. Sursa foto: Facebook Adriana Bahmuțeanu/ libertatea.ro. Colaj: Fanatik

Cazul Caracal nu a lăsat-o indiferentă nici pe fosta prezentatoare de televiziune Adriana Bahmuțeanu, care a comentat despre candidatura lui Alexandru Cumpănașu la alegerile prezidențiale. Vedeta îi ia apărarea unchiului Alexandrei Măceșanu, despre care spune că nu a dovedit că ar fi mai rău decât actuala clasă politică.

Adriana Bahmuțeanu îl apără pe Alexandru Cumpănașu

Bahmuțeanu admite faptul că politologul din Olt profită de dramele de la Caracal pentru a-și face capital politic, însă nu îl atacă așa cum remarcă la alții. Fosta nevastă a lui Silviu Prigoană susține că unchiul Alexandrei nu este singurul ”vierme”, așa cum a fost numit, în tot scandalul de la Caracal.

Bahmuțeanu este mai vehementă când vorbește despre ceilalți politicieni și, în comparație, îl vede pe Cumpănașu mai puțin periculos. Vedeta surprinde cu analiza ei despre candidatura lui Cumpănașu, care între timp a devenit extrem de hulit mai ales pe rețelele de socializare.

Alexandru Cumpănașu
Popularitatea lui Cumpănașu a crescut după oribilele crime comise la Caracal. Sursa foto: cancan.ro

„Hai să vedem dacă moare de gât cu toți corupții”

„Până la urmă, care-i problemă cu candidatura lui Cumpănașu? Hai să vedem cine o să îl voteze mai întâi, hai să vedem dacă chiar moare de gât cu toți corupții, hai să vedem dacă o fi mai bun decât Johannis sau Dăncilă! Cu toții ne dorim o clasă politică nouă și curată, dar sărim la gâtul oricui se avântă în luptă, că n-are ce să caute. Da, Cumpănasu (despre care nu știam mare lucru înainte de Caracal) profită de notorietatea pe care i-a adus-o mediatizarea din ultima vreme”, este reacția Adrianei Bahmuțeanu.

„Și mai ales profită de nepăsarea clasei politice actuale, acolo e buba plină de viermi!!! Pentru că dacă președintele s-ar fi implicat real, Dăncilă ar fi făcut o celulă de criză, iar cei implicați ar fi fost pedepsiți (polițiști, procurori etc.) Cumpănașu și-ar fi văzut de treaba lui cinstită cu fonduri guvernamentale și n-ar mai fi avut fumuri în cap de președinte al țării…”, a mai spus vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×