Adriana Antoni, concert sold-out în Chicago! Un fan a cumpărat toate biletele

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
16/02/2019, 15:38
Adriana Antoni, concert sold-out în Chicago! Un fan a cumpărat toate biletele GALERIE FOTO
Adriana Antoni, concert sold-out în Chicago! Un fan i-a făcut cel mai frumos cadou

Un fan al Adrianei Antoni i-a făcut cel mai frumos cadou. Admiratorul, care a preferat să rămână anonim, a cumpărat toate biletele la concertul artistei bănățene programat la Chicago, așa că e sold-out pentru evenimentul artistei.

Mărinimosul fan, ce a uimit comunitatea de români din metropola americană cu gestul său s-a asigurat că toate biletele sunt plătite, mai apoi a anunțat că cei care o apreciază pe cântăreață pot intra gratis la concert.

Andriana Antoni, concert sold-out în Chicago! Un fan a cumpărat toate biletele, pentru comunitatea de români din metropola americană

„Mulțumesc sponsorului acestui spectacol pentru amabilitate și pentru inițiativa de a aduce împreună românii”, a explicat plină de recunoștință artista.În vârstă de 43 de ani, artista trăiește de aproape 20 de ani pe două continete. Jumătate din an petrece în București, iar cealaltă jumătate la New York, acolo unde și-a găsit și dragostea, fiind căsătorită de ceva vreme cu un cețătean american.

Adriana Antoni, concert sold-out în Chicago! Un fan a cumpărat toate biletele
Îndrăgita cântăreață îi este profund recunoscătoare admiratorului său

De asemenea, aceasta este și una dintre puținele soliste aflate în grațiile lui Gheorghe Zamfir și, cu ajutorul ei, celebrul artist a acceptat propunerea de a cânta, în duet, melodia „Vremuri bune să se întoarcă”, o premieră în lunga activitate a popularului naist.

Adriana Antoni, concert sold-out în Chicago! Un fan a cumpărat toate biletele
Cântăreața de muzică de pretrecere trăiește de aproape 20 de ani pe două continete

Adriana Antoni este una dintre vedetele care și-au păstrat parcă aceeași formă de când au pășit prima dacă pe scenă și până acum. Despre secretul său a vorbit pentru postul de televiziune Antena Stars. „Am slăbit pentru că am decis să elimin cantitatea mare din viaţa mea. Mănânc bio, sunt produsele mai scumpe, pentru că sunt crescute altfel, dar nu mă deranjează. De ani de zile am făcut asta. Am exclus zahărul treptat, nu dintr-o dată”, a mărturisit cântăreața.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×