Adrian Sînă, criticat de internauți pentru că a sfidat restricțiile autorităților. Unde s-a dus cu întreaga familie – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/04/2020, 15:43
Adrian Sînă, criticat de internauți pentru că a sfidat restricțiile autorităților. Unde s-a dus cu întreaga familie – Video
Adrian Sînă și-a pus în cap internauții după ce a postat un clip pe Facebook. Sursa foto: Instagram

Adrian Sînă de la Akcent și-a pus lumea în cap după ce a postat imagini cu familia lui pe internet, imagini pe care fanii artistului le consideră o încălcare a regulilor pe care toți românii trebuie să le respecte pe perioada de carantină.

Adrian Sînă, videoclip cu copiii în pădure, postat în plină pandemie

Videoclipul postat de cântăreț pe o rețea de socializare, chiar dacă a fost realizat în urmă cu o săptămână, i-a revoltat pe urmăritorii lui.

Și asta pentru că restricțiile erau valabile și acum o săptămână, iar artistul se pare că le-a sfidat. În imaginile atât de comentate pe Facebook, Adi Sînă apare la plimbare în pădure, alături de copii.

Fanii au sărit cu atacurile: „Ru-și-ni-că!”

„Scuză-mă ca îți spun nu mai pune filmulețe cu copiii tai cum se plimb cu bicicletele în situația în care suntem poate sunt copiii ca sunt în casa de 3 săptămâni și vor și ei afara…”, este unul dintre comentariile extrem de dure scris de cineva.

„Cred ca aveți curte să ieșiti la aer. Cum rămâne cu izolarea? Ru-și-ni-că! Dați exemplu negativ altora! Hai să ieșim cu toții la pădure și să ne îngrămădim cu toții acolo”, a mai scris cineva.

Solistul trupei Akcent nu a lămurit până acum care este adevărul din spatele acestor imagini, postate în urmă cu o săptămână. E foarte probabil ca plimbarea prin pădure să fi fost făcută înainte de emiterea decretului stării de urgență.

Cineva chiar a remarcat acest lucru și a spus că se scuză timpul petrecut în pădure dacă Adi a mers cu copiii înainte de decret: „Pădurile sunt ale tuturor! Nu e aglomerat pe acolo pentru că ceilalți RESPECTĂM carantina, nu pentru că nu am avea idei pe unde să ne ascundem cu intenția de a avea momente minunate! VALABIL DACĂ FILMAREA ESTE DE DUPA DECRET”.

 

Precious moments @avasinastephanie @noahiosifsina

Posted by Adrian Sina on Saturday, April 4, 2020

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×