Adrian Sârbu a împlinit 64 de ani. Uite cât este de frumoasă iubita omului de afaceri. FOTO

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
18/04/2019, 12:49
Adrian Sârbu a împlinit 64 de ani. Uite cât este de frumoasă iubita omului de afaceri. FOTO GALERIE FOTO
Iubita lui Adrian Sarbu este un regizor de succes

Adrian Sârbu împlinește pe data de 18 aprilie vârsta de 64 de ani! Chiar dacă mulți bărbați ajunși la această vârstă se gândesc la pensie, fostul șef al Pro TV se gândește cum să-și facă fericită iubita cu 35 de ani mai tânără! Fostul cameraman care a filmat Revoluția din 1989 se iubește cu o regizoare în plină ascensiune.

Iubita lui Adrian Sârbu a regizat deja mai multe lungmetraje

Cristina Iacob, în vârstă de 29 de ani, a regizat deja filme de lung metraj precum Oh, Ramona! (2019), #Selfie 69 (2016), Poveste de dragoste (2015), #Selfie (2014), Hot Shorts (2012), În film la Nașu’ (2012).

Este blondă, dar știe foarte multe bancuri cu blonde. „Sunt regizor de film, viaţa mea personală e una de om normal şi nu interesantă. De asta sunt regizor, pentru că îmi place să stau în spate, nu în faţă“, a marturisit aceasta pentru ziarulring.ro.

Cristina Iacob a regizat deja multe filme

Cristina Iacob este blondă, dar știe sute de bancuri despre blonde

„Nu e nimic de povestit, e ceva foarte simplu şi normal. Suntem doi oameni normali. Dacă şi când va fi nunta, doar Dumnezeu poate să ştie. Am un prieten cu foarte mult umor care spune că nu înţelege de ce se urează «Casă de piatră!» pentru că, la fel ca în cântecul din grădiniţă, «Podul de piatră s-a dărâmat/A venit apa şi l-a luat»… Şi el urează «Casă de rahat!», tocmai ca să nu-şi bage nimeni nasul în ea.

Mă bucur că v-am făcut să râdeţi… De asta fac filme de comedie. Nu mi-a reproşat nimeni că sunt blondă. Dar autoironia funcţionează bine la un om care face comedie. Ştiu multe bancuri cu blonde… «Ce vezi când te uiţi în ochii unei blonde? Ceafa“, a declarat recent Cristina Iacob.

Frumoasa blondă a intrat în viața lui Adrian Sârbu deja de câțiva ani buni și pare că nu vrea să mai plece. Cei doi însă nu vor să vorbească despre viitor, despre o eventuală nuntă sau, de ce nu, poate și un copil care să le moștenească pasiunea pentru film și televiziune!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×