Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, mesaj violent: „Un scuipat!”

Victor Anghel   
în Stiri mondene
22/12/2018, 14:12
Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, mesaj violent: „Un scuipat!” GALERIE FOTO
Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, mesaj violent: "Un scuipat!"

Adrian Alexandrov a reacționat dur pe o rețea de socializare după ce a aflat că în timpul conferinței de presă susținută împreună cu președintele României, Klaus Iohannis, cancelarul austriac Sebastian Kurz a amenințat țara noastră. Iubitul Elenei Udrea a așternut pe Internet un mesaj violent. Tot ieri, fostul model a împărtășit tuturor bucuria pe care o trăiește după ce a aflat că mama fiicei lui va fi lăsată să plece acasă din închisoarea din Costa Rica în care a fost încarcerată în urmă cu mi bine de două luni.

În urmă cu câteva ore, avocatul Elenei Udrea a dezvăluit ce i-a spus aceasta la telefon după ce a aflat că va fi eliberată. Fostul ministru al Turismului este nerăbdătoare să își strângă din nou la piept fiica, pe care a adus-o pe lume în urmă cu trei luni.

Adrian Alexandrov, mesaj violent: „Un scuipat!”

Adrian Alexandrov a distribuit un articol pe site-ul citat mai sus, iar la descrierea postării a pus mesajul: „Un scuipat austriac!”. Sintagma violentă se regăsește și în titlul editorialului scris de analistul Bogdan Chirieac pentru DCNews în care a subliniat implicațiile declarațiilor acide făcute de cancelarul austriac Sebastian Kurz. „Nu-mi fac griji pentru firmele austriece, pentru că știu ce firme sunt aici, în România: sunt firme mari precum OMV sau Erste. Ele lucrează în mai multe state. Ar putea să-și strângă lucrurile și să plece (…). Îmi fac griji pentru mediu economic din România. De la anunțarea măsurilor au fost probleme la bursă, au reacționat investitorii. Aceste măsuri ar putea duce la pierderea de locuri de muncă. Să nu se ajungă ca oamenii să-și piardă locul de muncă, să crească prețurile sau să alunge investitorii” este afimația făcută de oficialul din Austria.

„Scuipatul aruncat de austriac în obrazul statului român este o consecință firească, naturală, a războiului româno-român. Acesta este tratamentul rezervat României de unele state europene, altminteri cu mari interese în țara noastră. Ordonanța de Urgentă a guvernului – că o fi bună, că nu o fi – pleacă de la o realitate obiectivă: la fel ca în toate statele slabe, multinaționalele își optimizează fiscal profitul și nu plătesc mai nimic în România. La date comparabile din punctul de vedere al cifrei de afaceri, companiile românești plătesc de zece ori mai mulți bani la buget decât companiile străine. Și asta în ciuda faptului că domeniile cu valoare adăugată ridicată – așa cum sunt energia, telecomunicațiile, băncile sau asigurările – sunt, în proporție de aproape sută la sută, companii cu capital străin.”, a scris analistul Bogdan Chirieac pentru DCNews.

Aceasta este postarea făcută de logodnicul Elenei Udrea după ce a citit un articol apărut în presa din România

Elena Udrea și Adrian Alexandrov, părinți de fetiță

Elena Udrea a devenit mămică la 44 de ani. Eva Maria a venit pe lume pe 20 septembrie, mai devreme cu o lună decât știau părinții ei și medicii.

“Am fost luați prin surprindere, când am fost la control. Medici au aproximat nașterea în 48 de ore și am rămas în spital. La patru dimineața, când eu deja nășteam, în spital nu erau decât asistentele speriate. Am născut total natural, pe viu. Când au venit și medicii, în cinci minute am născut”, a povestit Elena Udrea jurnaliștilor revistei  VIVA! în ziua în care a născut-o pe fiica sa.

Elena Udrea este logodită cu Adrian Alexandrov

Informația potrivit căreia Elena Udrea a fost cerută de soţie de Adrian Alexandrov a devenit publică în iunie 2017. Fostul ministru al Turismului nici nu a confirmat, nici nu a infirmat vestea. Mai mult, le-a spus jurnaliştilor că îi va chema la nuntă dacă va fi cazul. “Astăzi mă întrebaţi? Vai de mine, aduceţi maşina! Vă chem la nuntă, dacă e cazul!”, a reacţionat Elena Udrea după ce s-a scris în presă că a primit inelul de logodnă de la fostul manechin Adrian Alexandrov.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×