Elena Udrea, eliberată! Primul mesaj al lui Adrian Alexadrov după decizie

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
20/12/2018, 18:09
Elena Udrea, eliberată! Primul mesaj al lui Adrian Alexadrov după decizie GALERIE FOTO
Elena Udrea, eliberată din închisoare

Elena Udrea îşi va petrece sărbătorile de iarnă în libertate, în România, alături de fetiţa sa, Eva Maria, iar Adrian Alexandrov a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, după ce s-a aflat acest lucru. Alături de o fotografie cu micuţa cuplului, afaceristul şi-a anunţat bucuria în mediul online.

„În urma deciziei Curtii Constituţionale, instanţa de judecată din dosarul Elenei, a dispus astăzi eliberarea ei. Moş Crăciun pentru noi a venit mai devreme, iar Elena poate în sfârşit să îşi petreacă sărbătorile în libertate, alături de fetiţa ei. Sărbători Fericite tuturor”, a fost mesajul lui Adrian Alexandrov.

Elena Udrea, eliberată! Primul mesaj al lui Adrian Alexadrov după decizia instanţei:

Mesajul lui Adrian Alexandrov după eliberarea Elenei Udrea
Mesajul lui Adrian Alexandrov referitor la eliberarea Elenei Udrea

Avocatul Elenei Udrea a oferit detalii despre solicitarea înaintată: „Facem o mișcare normală. Am făcut o cerere de preschimbare de termen în dosarul Elenei Udrea și am justificat-o pe urgență privind soluționarea cauzei având în vedere inechitatea creată ca urmare a pronunțării în alte cauze. Având în vedere că DNA a solicitat dosarul de fond al cauzei pe 3 dec, ICCJ a înaintat cu celeritate pe 4 decembrie. Pe 18 decembrie, ICCJ a solicitat să fie restituit dosarul pentru a fi judecat pe 19. DNA nu a înțeles să se supună dispozițiilor instanței și chiar procurorul de ședință a cerut amânarea cauzei pentru lipsa dosarului. Mi se pare că acest aspect e unul foarte grav.

Dosarul solicitat e o veritabilă faptă de obstrucționare a justiției. Tocmai ICCJ, care e chemată de lege să asigure aplicarea unei practici unitare, în cele trei completuri a pronunțat soluții diferite, în două dintre ele a fost amânată, dosarul nostru și cel al lui Breazu, iar la Completul 2, instanța a dat o soluție de admitere în principiu de suspendare și punere în libertate”, a declarat Veronel Rădulescu la ICCJ, potrivit stiripesurse.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×