Adorabilă! Ce a răspuns Eva, fata Andrei Măruță, când a fost întrebată ce e coronavirusul

Dan Suta   
în Stiri mondene
01/04/2020, 12:46
Adorabilă! Ce a răspuns Eva, fata Andrei Măruță, când a fost întrebată ce e coronavirusul
Fata Andrei Măruță, Eva, a spus ce crede ea că este coronavirusul. Sursa foto: captură Youtube

Eva, fata Andrei Măruță i-a cucerit pe internauți cu răspunsul pe care l-a oferit la întrebarea: ce e coronavirusul? Andra și Cătălin au realizat un vlog în care apar alături de îngerașul lor și au povestit cum trec ei prin această perioadă de carantină.

Fata Andrei Măruță, lecție despre coronavirus

Înainte să pornească la drum, Cătălin Măruță a făcut prezența în mașină, iar copiii au fost foarte bucuroși să plece la cumpărături împreună cu părinții.

„Noi făceam aceste vloguri când mergeam în vacanțe, când mergeam la munte, nu în astfel de situații”, a spus prezentatorul de la PRO TV în vlogul de pe Youtube.

„Virusul este în burta noastră și vine poliția după el”

Apoi, Măruță a întrebat-o pe Eva ce crede ea că înseamnă acest coronavirus. Fata a răspuns cu o claritate și cu o ingenuitate specifică unui copil de vârsta ei.

„Coronavirus este un virus. Deci, virusul este afară. Și noi stăm în casă. Și hoțul este în curtea noastră. Virusul este un hoț care poate să intre peste noi”, a fost răspunsul oferit de Eva.

„Virusul este în burta noastră și când vine poliția îl prinde”, a continuat fata Andrei Măruță.

Andra a explicat că într-o seară, Cătălin i-a povestit ce sunt virusurile și microbii făcând o analogie pe înțelesul ei. Tăticul i-a spus că virusul este ca un hoț care intră în corpul nostru și că vine poliția (adică medicamentul) și ne scapă de el.

David și Eva au pus apoi tot felul de întrebări părinților lor pentru a nu se plictisi în mașină. Au jucat „Am/ N-am” , iar Andra și Cătălin au făcut față provocărilor celor mici. Întregul videoclip postat de familia Măruță îl puteți vedea AICI.
Cătălin și Andra au spus că respectă cu sfințenie regulile impuse de autorități și nu îi lasă pe copii să iasă afară, oricât de mult și-ar dori să se joace.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×