Adolescenta din Suceava bătută cu biciul, internată într-un centru de asistenţă socială. Minora este însărcinată în 5 luni

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
17/02/2020, 13:26
Adolescenta din Suceava bătută cu biciul, internată într-un centru de asistenţă socială. Minora este însărcinată în 5 luni

Minora de 15 ani din județul Suceava bătută cu biciul și cu pumnii de iubitul în vârstă de 19 ani a fost preluată de Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului și a fost internată într-un centru de primire în regim de urgență.

Fata din Suceava însărcinată și agresată, dusă într-un centru de asistență socială

Poliţia Judeţeană Suceava a organizat o echipă mixtă de asistenți sociali, psihologi și oamenii ai legii și au plecat încă de la primele ore ale dimineții la locuința fetei de 15 ani care a fost bătută cu biciul și pumnii de iubitul în casa căruia locuiește.

Minora care este însărcinată în 5 luni cu agresorul de 19 ani a fost preluată de o echipă de asistenți sociali și a fost internată într-un centru de primire în regim de urgenţă. „În continuarea informării privind situația minorei de 15 ani din localitatea Horodnic de Sus, vă aducem la cunoștință următoarele: 

În această dimineață (17 februarie a.c.). la fața locului s-a deplasat o echipă mixtă complexă formată din asistenți sociali, psihologi și polițiști, minora fiind preluată și internată într-un centru de primire în regim de urgență”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul șef Ionuț Epureanu, relatează suceava-smartpress.ro.

Adolescenta bătută cu biciul nu dorește să depună plângere

Imaginile care au șocat o țară întreagă au fost realizate în luna ianuarie, dar au ajuns pe Internet ca o răzbunare. Filmulețul în care adolescenta de 15 ani este bătută cu biciul și cu pumnii a fost încărcat de concubinul mamei sale, însă fata a susținut că totul a fost o simplă glumă.

Minora însărcinată nu a depus până la această oră plângere penală împotriva agresorului, însă polițiștii din județul Suceava s-au autosesizat și au deschis o anchetă în acest caz. Tânărul de 19 ani a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore și urmează să fie pus sub acuzare pentru violență în familie, loviri și act sexual cu un minor.

„Urmare a activităților desfășurate în cursul acestei zile în speța privind minora de 15 ani însărcinată care a fost agresata de concubinul de 19 ani, în ciuda încercărilor acesteia și a mamei sale de a-l exonera de răspundere pe agresor, la ora 21:00 (sâmbătă – n.r.). 

Polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului pentru violență în familie și act sexual cu un minor”, au transmis reprezentanții Poliției Suceava în cursul zilei de 16 februarie când a ieșit la ivelaă situația tragică din localitatea Horodnicul de Sus județul Suceava.

Scenele cumplite au avut loc în curtea casei în care minora locuia împreună cu iubitul și mama acesteia. Tragic este faptul că întreaga întâmplare s-a petrecut chiar în fața mama fetei de 15 ani care nu a intervenit, ba dimpotrivă chiar a filmat întreaga scenă de violență.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×