Adina de la Heaven a născut o fetiță! I-a ales deja și numele: „Așa arată fericirea”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
05/09/2019, 16:43
Adina de la Heaven a născut o fetiță! I-a ales deja și numele: „Așa arată fericirea”
Adina de la Heaven a devenit mamă astăzi. Sursa foto: Agenția de presă mondenă

Adina de la Heaven a născut o fetiță chiar de ziua mamei sale! Cântăreața a postat un mesaj emoționant pe Facebook, scriind că este cel mai frumos cadou pe care a putut să îl facă persoanei care i-a dat viață. Așadar, chiar de ziua ei, mama Adinei Postelnicu a devenit bunică, iar un dar mai mare de atât nici se putea!

Adina de la Heaven, mămică pentru prima oară

Solista a ales un nume exotic pentru micuța pe care a adus-o pe lume astăzi: Zaynab Maria. Cântăreața care a făcut parte din trupa Heaven spune că este extrem de fericită în ipostaza de mămică, iar de acum înainte va avea mult de furcă cu creșterea fetiței.

„Așa arată fericirea 🙂 Așa îmi doresc să-mi văd MAMA toată viața… zâmbind. Mă bucur din tot sufletul mami că am reușit să-ți fac un cadou atât de frumos de ziua ta… Zaynab Maria. La muuulți ani cu sănătate,fericire și tot ce-i mai bun și mai frumos pe lumea asta…Îți dorim cu toții. Te iubim”, a scris Adina.

adina de la heaven
Mama Adinei de la Heaven își strânge nepoțica în brațe. Sursa foto: Facebook Adina Postelnicu

În 2016, medicii i-au spus că nu poate aduce pe lume copii

Adina Postelnicu nu se aștepta să rămână însărcinată, asta după ce în anul 2016 medicul i-a spus că nu va putea deveni mamă niciodată. Miracolul s-a înfăptuit în cele din urmă, iar artista a rămas gravidă în anul 2018, în luna decembrie.

„Am rămas însărcinată în decembrie 2018, chiar după ziua de naştere a tatălui meu şi am aflat cu puţin înainte de ziua mea. Atunci mi-a apărut tata în vis şi mi-a spus să am grijă de fetiţă. La primele două ecografii, mi s-a spus că voi avea băieţel, apoi analizele de sânge au arătat că vine o fetiţă”, spunea Adina în urmă cu ceva vreme, scrie spynews.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×