Adina de la Heaven a născut o fetiță! I-a ales deja și numele: „Așa arată fericirea”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
05/09/2019, 16:43
Adina de la Heaven a născut o fetiță! I-a ales deja și numele: „Așa arată fericirea”
Adina de la Heaven a devenit mamă astăzi. Sursa foto: Agenția de presă mondenă

Adina de la Heaven a născut o fetiță chiar de ziua mamei sale! Cântăreața a postat un mesaj emoționant pe Facebook, scriind că este cel mai frumos cadou pe care a putut să îl facă persoanei care i-a dat viață. Așadar, chiar de ziua ei, mama Adinei Postelnicu a devenit bunică, iar un dar mai mare de atât nici se putea!

Adina de la Heaven, mămică pentru prima oară

Solista a ales un nume exotic pentru micuța pe care a adus-o pe lume astăzi: Zaynab Maria. Cântăreața care a făcut parte din trupa Heaven spune că este extrem de fericită în ipostaza de mămică, iar de acum înainte va avea mult de furcă cu creșterea fetiței.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Așa arată fericirea 🙂 Așa îmi doresc să-mi văd MAMA toată viața… zâmbind. Mă bucur din tot sufletul mami că am reușit să-ți fac un cadou atât de frumos de ziua ta… Zaynab Maria. La muuulți ani cu sănătate,fericire și tot ce-i mai bun și mai frumos pe lumea asta…Îți dorim cu toții. Te iubim”, a scris Adina.

adina de la heaven
Mama Adinei de la Heaven își strânge nepoțica în brațe. Sursa foto: Facebook Adina Postelnicu

În 2016, medicii i-au spus că nu poate aduce pe lume copii

Adina Postelnicu nu se aștepta să rămână însărcinată, asta după ce în anul 2016 medicul i-a spus că nu va putea deveni mamă niciodată. Miracolul s-a înfăptuit în cele din urmă, iar artista a rămas gravidă în anul 2018, în luna decembrie.

„Am rămas însărcinată în decembrie 2018, chiar după ziua de naştere a tatălui meu şi am aflat cu puţin înainte de ziua mea. Atunci mi-a apărut tata în vis şi mi-a spus să am grijă de fetiţă. La primele două ecografii, mi s-a spus că voi avea băieţel, apoi analizele de sânge au arătat că vine o fetiţă”, spunea Adina în urmă cu ceva vreme, scrie spynews.ro.

Închide ×