Monica Iagăr a născut pentru a treia oară, la vârsta de 46 de ani. Ce nume inedit a ales pentru copil

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
28/08/2019, 17:07
Monica Iagăr a născut pentru a treia oară, la vârsta de 46 de ani. Ce nume inedit a ales pentru copil
Monica Iagăr a născut la vârsta de 46 de ani. Sursa foto: libertatea.ro

Monica Iagăr a născut pentru a treia oară, la vârsta de 46 de ani. Fosta mare atletă a ales un nume neobișnuit pentru copilul ei: Efrem. Fosta soție a lui Cosmin Cernat mai are două fetițe, roadele căsniciei cu prezentatorul Exatlon, pe nume Ayana și Maya. Cele două fete au 10, respectiv 16 ani.

Monica Iagăr a născut un băiețel, la vârsta de 46 de ani

Monica Iagăr și-a refăcut viața după divorțul de Cosmin Cernat, care s-a produs în urmă cu fix 10 ani, și acum are pentru prima oară un băiețel. Micuțul a venit pe lume perfect sănătos și a primit nota 10 la naștere. Vestea a ajuns la urechile fanilor, căci Monica a ținut să spună câteva cuvinte emoționante despre acest moment.

„Binecuvântat să fii Efrem și bine ai venit la noi acasă. Mami și tati și surorile te iubesc!!!”, a scris Monica Iagăr copleșită de emoții. Atleta s-a recuplat la 6 ani de la divorțul de Cernat cu Cristi Neacșu, judoka. Vedeta a recunoscut într-un interviu pentru revista Viva! că a recurs la fertilizare in vitro, mulțumind medicilor care au fost mereu alături de ea în lunile de sarcină.

Monica Iagăr
Monica Iagăr a ales și nume pentru băiețelul ei: Efrem. Sursa foto: unica.ro

Sportiva a recurs la fertilizare in vitro

„Cred că s-a înțeles deja că această sarcină este prin fertilizare in vitro, și acest lucru nu se poate fără un medic care să fie implicat. Asta a făcut doamna doctor, s-a implicat și a reușit. (…) Ne doream un băiețel și Dumnezeu ne-a dat ceea ce ne-am dorit. Credința în EL ne-a făcut să ne dorim să devenim părinți”, a mai spus Iagăr pentru aceeași revistă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×