Adi Minune, jefuit la Milano: ”Felicitări hoților”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
06/02/2020, 14:05
Adi Minune, jefuit la Milano: ”Felicitări hoților”
Manelistul Adrian Minune a fost prădat de hoții din Milano. Sursa foto: Facebook.com

Manelistul Adi Minune a fost prăduit de hoți la Milano, acolo unde a plecat cu formația muzicală pentru a onora mai multe spectacole. Cântărețul de muzică de petrecere a dezvăluit că furtul s-a făcut ca la carte, hoții având măști pentru a nu fi identificați.

Manelistul Adrian Minune a fost victima hoților, la Milano

Adrian Minune a fost protagonistul unei situații neplăcute în urmă cu puțin timp. Manelistul și formația sa muzicală se aflau la Milano pentru mai multe spectacole când au fost jefuiți de câțiva hoți iscuți și pricepuți care purtau măștii nefiind ușor de recunoscut.

Prin întâmplările vieţii trebuie să treci, fiecare secundă trece cum vrea ea, doar trebuie s-o speculezi cum vrei tu. Asta este! S-a furat, s-a furat, am cumpărat altul. Fiecare om are meseria lui. Hoţii au meseria lor, florarii, meseria lor, lăutarii pe a lor, trebuie apreciaţi că şi-au făcut treaba bine”, a mai Adi Minune la Xtra Night Show.

Manelistul i-a felicitat pe hoți și nu va depune plângere

Manelistul a mai adăugat că hoții i-au urmărit până la hotelul unde erau cazați. Persoanele necunoscute purtau măști și au furat clarinetul unuia dintre băieții din formație, dar Adrian Minune a mărturisit că nu va depune plângere.

Cântărețul a spus că nu s-a simțit nicio secundă în pericol și chiar i-a felicitat pe hoții care i-au furat instrumentul muzical. Adi Minune a povestit că „paguba” se ridică la câteva mii de euro fiind nevoit să cumpere un alt clarinet pentru a-și onora evenimentele la care a fost invitat.

„Era clarinetul lui Mari, solistul nostru cu clarinetul, costa câteva mii de euro. Eu eram în hotel, ne-au urmărit, oamenii nu au fost pe fază. Au venit mascaţi, se putea întâmpla orice, camerele funcţionau, dar nu am putut să depistăm.

Nu m-am simţit în pericol, fiecare trebuie să aibă grijă de el, Mari trebuie să aibă grijă de instrumentul lui, era un instrument care se desface şi se face mai mic. Nu am depus plângere, ce rost avea pentru un clarinet?! Încă o dată, felicitări hoţilor!”, a mai spus manelistul, potrivit sursei menționate.

Adi Minune, public numeros și prestații pe măsură. Manelistul și-a investit averea în mașini de lux

Adi Minune (45 de ani) nu duce lipsă de evenimente deși prestații sale sunt destul de piperate. Chiar dacă nu multă lume își permită să-l invite la o petrecere de botez sau de nuntă manelistul se bucură de un real succes, motiv pentru a reușit de-a lungul timpului să strângă și o avere frumușică.

Minune are o pasiune pentru mașinile sport care au prețuri de catalog începând de la 1000.000 de euro. Cântărețul de muzică de petrerece s-a afișat pe străzile din București de-a lungul anilor cu Lamborghini Aventador Roadster(350.000 de euro),  Ferrari alb California (150.000 de euro) și Lamborghini argintiu (300.000 de euro).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×