Adi de la Vâlcea, teorie fantezistă privind coronavirusul: „Am fost printre primii în carantină” – Video

Dan Suta  
înStiri mondene
22/04/2020, 13:36
Adi de la Vâlcea, teorie fantezistă privind coronavirusul: „Am fost printre primii în carantină” – Video
Adi de la Vâlcea nu crede în coronavirus. Sursa foto: captură Youtube

Adi de la Vâlcea se înscrie pe lista persoanelor publice care cred în teoria conspirației privind pandemia de coronavirus, artistul povestind despre experiența pe care a trăit-o în carantină.

Adi de la Vâlcea susține că isteria este una fabricată

După ce Dan Bittman a șocat cu declarațiile sale în legătură cu pandemia, a venit și rândul manelistului Adi de la Vâlcea să facă vâlvă în mediul online cu teoria sa.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cântărețul apare într-un videoclip pe Youtube în care spune nici mai mult, nici mai puțin, că întreaga omenire asistă la o farsă bine pusă la punct, iar parte a complotului ar fi și corpul medical.

„Știți că am fost printre primii care au intrat în carantină (…). Am auzit niște lucruri care mi-au creat mari îndoieli și nu știu ce să mai cred. O fină de-a mea, de exemplu, s-a dus la medic și când să intre în salon – ea cu mască, iar doctora cu nimic – a sărit să o pupe. «Doamna doctor, dar nu ne protejăm, nu…», «Stai liniștită, nu e niciun virus, dar nu putem noi să spunem mai multe»”, șochează manelistul.

„Era bolnav de cancer. Toți cred că a murit de coronavirus”

„Altcineva s-a dus în București, la un doctor destul de cunoscut. La fel, el cu mască, doctorul fără nicio mască. Dialogul la fel: «Stai, mă liniștit, nu e niciun virus.». Deci, două cazuri. Uite, cineva de la noi de la Vâlcea, a luat coronavirus. A fost în Anglia și acum e tot la Matei Balș. A spus că a fost ca o răceală și nu i s-a dat nimic la mână, cum ți se dau fișe la spital”, a mai povestit Adi de la Vâlcea în mediul online.

„Ce vă spun sunt lucruri verificate! L-au găsit pe tatăl unui prieten mort în casă, avea trei săptămâni de când murise. Când a venit poliția și cei în măsură, a murit de coronavirus. Prietenul meu s-a certat cu ei: Domne, era bolnav de cancer. Toți trec că a murit de coronavirus”, a adăugat cântărețul de manele.

https://www.youtube.com/watch?v=MPtJoT9CGoI&feature=emb_title&ucbcb=1

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×