Adi de la Vâlcea, teorie fantezistă privind coronavirusul: „Am fost printre primii în carantină” – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
22/04/2020, 13:36
Adi de la Vâlcea, teorie fantezistă privind coronavirusul: „Am fost printre primii în carantină” – Video
Adi de la Vâlcea nu crede în coronavirus. Sursa foto: captură Youtube

Adi de la Vâlcea se înscrie pe lista persoanelor publice care cred în teoria conspirației privind pandemia de coronavirus, artistul povestind despre experiența pe care a trăit-o în carantină.

Adi de la Vâlcea susține că isteria este una fabricată

După ce Dan Bittman a șocat cu declarațiile sale în legătură cu pandemia, a venit și rândul manelistului Adi de la Vâlcea să facă vâlvă în mediul online cu teoria sa.

Cântărețul apare într-un videoclip pe Youtube în care spune nici mai mult, nici mai puțin, că întreaga omenire asistă la o farsă bine pusă la punct, iar parte a complotului ar fi și corpul medical.

„Știți că am fost printre primii care au intrat în carantină (…). Am auzit niște lucruri care mi-au creat mari îndoieli și nu știu ce să mai cred. O fină de-a mea, de exemplu, s-a dus la medic și când să intre în salon – ea cu mască, iar doctora cu nimic – a sărit să o pupe. «Doamna doctor, dar nu ne protejăm, nu…», «Stai liniștită, nu e niciun virus, dar nu putem noi să spunem mai multe»”, șochează manelistul.

„Era bolnav de cancer. Toți cred că a murit de coronavirus”

„Altcineva s-a dus în București, la un doctor destul de cunoscut. La fel, el cu mască, doctorul fără nicio mască. Dialogul la fel: «Stai, mă liniștit, nu e niciun virus.». Deci, două cazuri. Uite, cineva de la noi de la Vâlcea, a luat coronavirus. A fost în Anglia și acum e tot la Matei Balș. A spus că a fost ca o răceală și nu i s-a dat nimic la mână, cum ți se dau fișe la spital”, a mai povestit Adi de la Vâlcea în mediul online.

„Ce vă spun sunt lucruri verificate! L-au găsit pe tatăl unui prieten mort în casă, avea trei săptămâni de când murise. Când a venit poliția și cei în măsură, a murit de coronavirus. Prietenul meu s-a certat cu ei: Domne, era bolnav de cancer. Toți trec că a murit de coronavirus”, a adăugat cântărețul de manele.

https://www.youtube.com/watch?v=MPtJoT9CGoI&feature=emb_title&ucbcb=1

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×