Dan Bittman, teorie șocantă despre pandemia de coronavirus. Ce spune că ni se întâmplă, de fapt

Dan Suta   
în Stiri mondene
07/04/2020, 16:49
Dan Bittman, teorie șocantă despre pandemia de coronavirus. Ce spune că ni se întâmplă, de fapt
Dan Bittman este de acord cu teoria conspirației vehiculată de Sorin Ovidiu Vîntu despre coronavirus. Sursa foto: Instagram

Dan Bittman este sceptic cu privire la pandemia de coronavirus. Îndrăgitul solist al trupei Holograf a șocat pe toată lumea cu afirmația pe care a făcut-o recent, susținând că este de părere că suntem supuși unui test la nivel mondial.

Dan Bittman, pe urmele conspirațiilor exprimate în public de Sorin Ovidiu Vîntu

Cântărețul este de acord cu opinia controversată exprimată în public de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, închis din cauza dosarului FNI, care susține că trăim o adevărată cacealma.

„E foarte rău în această perioadă, dar n-am încotro. Stau acasă și petrec timp cu familia, cu copiii mei. Respectăm și ne supunem ordinelor. Eu unul nu cred în asta. Cu 150 de morți și peste 400 de vindecați, asta nu-i pandemie”, a declarat Bittman pentru cancan.ro.

„În 1918 a fost pandemie cu gripa spaniolă. Dar acum cred că e altceva. Tind să cred că Sorin Ovidiu Vîntu are dreptate când spune că se face un test mondial”, a adăugat muzicianul.

SOV: „Este o conspirație nu a unui singur stat. Sunt convins”

SOV a mărturisit că cei peste 20.000 de oameni care au murit din cauza coronavirusului ar fi murit oricum pentru că erau deja bolnavi și mulți dintre ei aveau imunitatea scăzută.

Afaceristul care a deținut postul de televiziune Realitatea TV a mai spus, uimind pe toată lumea, că se urmărește altceva, de fapt.

„Imaginează-ţi că peste 20-30 de ani vom fi dublu – 15-16 miliarde, moment în care planeta nu va mai putea susţine viaţa. Ceea ce vedem astăzi este o conspiraţie nu a unui singur stat. Sunt convins că sunt două-trei state mari implicate în toată povestea asta”, spunea de curând SOV.

„Nu fac altceva decât să evalueze ce fac guvernele, ce face populaţia pentru a şti cum să folosească şi vor folosi aceste informaţii peste 20-30 de ani”, a mai spus Vîntu în expunerea sa conspiraționistă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×