Adevărul despre operaţiile estetice făcute de Cleopatra Stratan: „Jur că nu e Photoshop”

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/12/2019, 15:20
Adevărul despre operaţiile estetice făcute de Cleopatra Stratan: „Jur că nu e Photoshop”
Cleopatra Stratan și-a pus botox? Sursa foto: Instagram

Cleopatra Stratan e în centrul atenției aproape zi de zi și, la cei 17 ani pe care îi are, fiica artistului de peste Prut Pavel Stratan știe ce trebuie să facă pentru a fi băgată în seamă.

Cleopatra Stratan, cu buze suspect de mari: de la machiaj sau de la bisturiu?

După ce a pozat cu decolteul la vedere, cea care odinioară îl aștepta pe Ghiță la portiță a publicat o imagine cu ea în care buzele îi par injectate cu botox.

Fata lui Stratan le-a dat asigurări fanilor că fotografia este cât se poate de reală. Ea spune că nu a recurs la programele de editare photo.

Fanii au criticat-o: „Toate semănați între voi”

„În caz de ceva, jur că nu e photoshop”, a scris Cleopatra Stratan la fotografia pe care a postat-o pe Instagram.

„Te-ai transformat și ai ajuns și tu în rândul fetelor comune! Păcat…; Aoleuuu… De ce vă maltratați fețele în halul ăsta? Deveniți hidoase cu machiajul care nu fac decât să urâțească omul; Toate semănați între voi frate”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Cleopatra pe Instagram.

Cleopatra Stratan a devenit cunoscută de pe vremea când avea doar 3 ani, ba chiar a intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai tânără cântăreață din lume. Fata lui Pavel Stratan a crescut și azi este o inspirație pentru mulți adolescenți.

„Mă bucur că pot inspira adolescenții și că le pot da sfaturi sau că se pot regăsi în ceea ce cânt”, a declarat artista într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro.

„Pentru mine succesul este un rezultat al muncii, dar pentru a munci trebuie să vrei și să îți placă. De fapt, succesul poate fi o loterie”, a mai spus Cleo.

Vedeta a mai mărturisit că ar vrea să cânte cu Lady Gaga: „Mi-aș dori să cânt cu Lady Gaga! Este artista mea preferată din străinatate, o admir de mică și o urmăresc în tot ceea ce face!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×