Adevărul despre femeia și bărbatul Rac. Cum sunt cei născuți în această zodie

Dan Suta   
în Horoscop
12/05/2020, 12:44
Adevărul despre femeia și bărbatul Rac. Cum sunt cei născuți în această zodie
Femeia și bărbatul Rac - caracteristici generale. Sursa foto: pixabay.com

Femeia și bărbatul Rac au puține lucruri în comun. Chiar dacă se nasc sub același semn de apă, femeile și bărbații au traiectorii și viziuni complet diferite asupra vieții.

Singurul lucru care îi leagă, punctul lor comun, este atașamentul față de familie, de casă, de cămin. În rest, sunt diametral opuși.

Femeia Rac – caracteristici generale

Femeile născute în zodia Rac sunt, în general, mai puternice decât bărbații. Sunt bătăioase, fac o serie de compromisuri și nu iartă așa ușor atunci când cineva le face viața amară.

Pot fi extrem de răzbunătoare, iar planurile lor de revanșă lovesc unde dor mai tare. Așadar, încearcă să nu te iei în gură cu o femeie născută în această zodie și nici să îi faci vreun rău.

În relațiile personale, femeile născute în Rac sunt posesive. Le place să controleze tot, să știe tot, să aibă mereu ultimul cuvânt.

Nu suportă dacă li se ascunde ceva, oricât de nesemnificativ ar fi. Spre deosebire de bărbații Rac, femeile se exteriorizează non-stop și fac drame din orice.

Bărbatul Rac

Este destul de sensibil și are un suflet uriaș. Nu își exprimă toate gândurile și preferă să sufere în tăcere și să nu îi deranjeze pe ceilalți cu problemele lor.

Sunt foarte săritori, însă se plictisesc foarte repede să facă lucruri repetitive. Au nevoie de stabilitate, însă în același timp de ceva nou. Nu pot funcționa mecanic pentru că mintea lor este la turație maximă continuu.

În relațiile personale, Racii sunt de obicei supuși și fideli spre deosebire de Răcușoare despre care am aflat deja că sunt posesive și al naibii de geloase.

Bărbații Rac pot face compromisuri doar dacă un compromis poate aduce fericirea celor dragi lor, nu și pe a lor, căci ei se pun de fiecare dată pe locul al doilea. Totodată, Racii sunt foarte buni comunicatori atunci când au chef să vorbească.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×