Plusurile și minusurile pe care le au femeia și bărbatul Gemeni. Lucruri neștiute despre această zodie

Dan Suta   
în Horoscop
12/05/2020, 09:56
Plusurile și minusurile pe care le au femeia și bărbatul Gemeni. Lucruri neștiute despre această zodie
Femeia și bărbatul Gemeni - caracteristici generale. Sursa foto: abstract.desktopnexus.com

Femeia și bărbatul Gemeni se caracterizează prin umorul involuntar, prin pofta de viață și prin pasiunea pe care o pun în tot ceea ce fac. Cei născuți sub acest semn de pământ sunt cu totul speciali. Iată de ce!

Femeia Gemeni – caracteristici generale

Dacă bărbații spune adesea că pe femei nu le înțelege nimeni, probabil că au întâlnit multe Gemene. Da, femeia Gemeni este cel mai greu de abordat. Acum îți zâmbește, iar peste oră te face cu ou și cu oțet, și tot așa.

Motivul pentru care această nativă reacționează așa este unul pe care doar cei care au trecut cu adevărat prin viață îl vor înțelege. Mai exact, femeia Gemeni încearcă să mascheze cât poate de mult lipsa încrederii în sine, a nesiguranței, frustrarea că nu poate atinge perfecțiunea din capul ei.

Femeile din această zodie se pot deprima foarte ușor, iar motivele pentru care se întristează des sunt legat de eșecurile lor profesionale.

În dragoste, femeia născută sub acest semn de aer este destul de atipică. Nu este genul de femeie romantică, dar știe să își demonstreze afecțiunea prin cuvinte și daruri mici.

Bărbatul Gemeni

Este destul de asemănător cu femeia din punct de vedere comportamental, dar are ceva în plus: trece mai ușor peste probleme și se frământă mai puțin pentru mizilicurile de zi cu zi.

Bărbatul Gemeni este un foarte bun comunicator. De altfel, mulți dintre cei care sunt născuți în această zodie ajung în funcții de conducere nu pentru că ar avea cine știe ce realizări ieșite din comun, ci pentru oratoria lor ireproșabilă.

Ba chiar se poate spune că și asta e o artă, să știi să fii persuasiv și din asta să mai câștigi și bani. Bărbatul Gemeni e dispus să învețe tot timpul și, în ciuda comportamentului aparent haotic, în mintea lui totul este bine ordonat și are sens.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×