Adevăratul motiv pentru care Andrei Ștefănescu și Kamara au desființat trupa Alb și Negru. Tocmai acum s-a aflat!

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/04/2019, 15:44
Adevăratul motiv pentru care Andrei Ștefănescu și Kamara au desființat trupa Alb și Negru. Tocmai acum s-a aflat! GALERIE FOTO
De ce s-a desființat trupa Alb și Negru?

Trupa Alb Negru s-a destrămat ușor, cu toate că niciunul dintre componenții săi nu a spus oficial, răspicat, că totul s-a terminat. Cei doi au avut un real succes pe piața muzicală cu piesa „Sete de tine”, mai apoi au deci să se concentreze fiecare pe viața lui, deși spectacolele au continuat, periodic, iar alte evenimente i-au adus din nou împreună. Andrei Ștefănescu este concentrat pe viața de familie și rolul de moderator de televiziune.

De ce s-a despărțit trupa Alb Negru?

Formația Alb Negru care a fost pe buzele multora cu piesa „Sete de tine”, pare că și-a cam încheiat activitatea de la aparițiile dese la televizor ale lui Andrei Ștefănescu și de la dezvăluirile problemelor de sănătate ale fiului lui Kamara. Am planuri multe, serios! În primul rând, o piesă, primul proiect «Alb Negru», care în curând vom lansa o melodie. (…). Apoi, piesa cu Liviu, pentru că am o melodie cu Vârciu foarte bună – un proiect pe care vreau să îl fac singur, vreau să scot câteva piese singur – nu neapărat pe piaţă, dar vreau să fac un proiect, cover-uri şi multe alte piese pe care vreau să le fac singur.

Emisiunile, care sunt în discuţie – nu putem vorbi despre ele, că nu avem voie – dar sunt câteva emisiuni. Aşa că anul ăsta pentru mine… se anunţă un an foarte plin, frumos şi, sper eu, să fie şi cu succes!”, a mărturisit Andrei Ştefănescu în cadrul unei emisiuni de la Antena 1.

Trupa Alb Negru desființată
Trupa Alb Negru desființată

„Eu eram la Moscova cu Naționala artiștilor”

Kamara a recunoscut, nu cu mult timp în urmă, problemele pe care le are copilul său. Artistul a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă fiul său, Leon, cel pentru care luptă acum la Ferma. Premiul cel mare l-ar ajuta foarte mult în îmbunătățirea problemelor sale, chiar dacă acestea nu vor dispărea niciodată definitiv. ”E bine, evoluează frumos. Trebuie să facă și o operație în străinătate, rizotomie dorsală, pentru a-l ajuta să meargă mai repede. Încă nu am stabilit unde, avem în discuție Canada sau Germania.

El face kinetoterapie zilnic și ergoterapie. Eu eram la Moscova cu Naționala artiștilor. Nimic nu anunța nașterea lui. De aici problemele lui Leon. Noi nu am știut ce are, ni l-au pus în brațe și am plecat cu el acasă. Ulterior, când am văzut cum întârzie în dezvoltare, am ajuns la mai mulți medici, care ne-au edificat”, a povestit Kamara despreu Leon, fiul său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×