Adevăratul motiv al separării dintre Oana Roman și Marius Elisei, un transsexual celebru? Cei doi amorezi ar fi făcut schimb de mesaje

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
28/01/2020, 10:10
Adevăratul motiv al separării dintre Oana Roman și Marius Elisei, un transsexual celebru? Cei doi amorezi ar fi făcut schimb de mesaje
Motivul separării dintre Oana Roman și Marius Elisei, un transsexual celebru din Oradea. Sursa foto: Instagram.com

Oana Roman a anunțat la finalul anului trecut că se va separa pentru o perioadă de soțul ei, Marius Elisei, dar nu a precizat și motivul ”divorțului” însă acum au ieșit la iveală amănunte picante. Se pare că ginerele fostului premier al României, Petre Roman, ar fi fost prins în „offside” cu un transsexual celebru din Oradea.

Oana Roman și Marius Elisei s-au separat din cauza infidelității?

Fiica fostului premier al României Petre Roman, Oana, susținea luna trecută sus și tare că motivul pentru care a decis să ia o pauză de la căsnicia cu Marius Elisei nu este infidelitatea, însă adevărul este cu totul altul. Se pare soțul vedetei și-a căutat o amantă și chiar nu a ținut cont de orientarea sexuală a acesteia.

Se pare că Oana Roman a dat peste niște discuții intime dintre partenerul ei de viață și cunoscutul transsexual Delia Rexha. Potrivit cancan.ro, soțul vedetei și transsexualul din Oradea au purtat o conversație pe una dintre rețelele de socializare, în urma cărora a reieșit că Marius Elisei căuta o relație extraconjugală.

„Ți-am dat așa că îmi caut o amantă dacă s-ar putea”, „Păi vreau să fiu cu tine, nu o mai vreau pe asta” sau „ Îmi place ce corp ai tu și nu contează că esti transsexuală, ce contează asta”, sunt doar câteva din mesajele pe care Marius Elisei i le-a trimis transsexualului din Oradea.

Cum a reacționat Oana Roman la auzul acestor zvonuri

Oana Roman și Marius Elisei au revenit la gânduri mai bune și chiar și-au petrecut sărbătorile de iarnă împreună, la munte, de dragul fiicei lor, Isabela. Cei doi au decis să mai dea o șansă relației lor și chiar au organizat o petrecere de casă nouă unde s-au sărutat în văzul tuturor, semn că lucrurile merg pe drumul cel bun.

„Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat. Nu mai funcționau lucrurile, a fost o chestie asumată și discutată. Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat.

Între timp au venit sărbătorile și Izabela nu merita să stea cu părinții separați. El s-a mutat la părinții lui. Am mai avut o discuție în care ne-am dat seama că nu ne e bine împreună, dar nici separat”, a mărturisit vedeta, relatează unica.ro.

Soțul Oanei s-a întors acasă, iar acum vedeta i-a luat apărarea în scandalul în care este implicat legat de schimbul de mesajul cu un transsexual celebru din Oradea. Fiica fostului premier al României Petre Roman nu a vrut să facă declarații pe această temă, dar a adăugat că sunt doar „aberații”.

„Sunt aberații. Nu știu nimic despre acest lucru”, a declarat Oana Roman pentru cancan.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×